Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет14082020

Брой 154, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.16418 BGN1 CHF = 1.81364 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Жестока битка за милиони между ЦСКА и Стяуа

Жестока битка за милиони между ЦСКА и Стяуа

Жестока битка за милиони между ЦСКА и Стяуа

Няма да продаваме Али Соу на всяка цена, твърдят в специална декларация от българския клуб

ЦСКА и Стяуа (Букурещ) се оказаха в жес­тока битка, която може да донесе няколко милиона евро на един от двата клуба. Медиите в Египет твър­дят, че мес­т­ният гранд Ал Ахли търси усилено нападател и фаворити за прив­личане са Али Соу от ЦСКА и Хар­лем Гнохере от румън­с­кия гранд, който бе спряган и за Лев­ски. “Да, Ал Ахли иска да ме вземе”, казва Али Соу пред изданието “Masrawy”. В инфор­мацията още се твърди, че пър­воначално Ал Ахли е пред­ложил 3,5 млн. евро за 25-годишния нападател на „чер­вените”, но после офер­тата е увеличена на 4 млн. евро. ЦСКА обаче нас­тоявал да получи 5 млн. евро.

“Masrawy” допълва, че има шанс Ал Ахли да пред­почете да вземе Хар­лем Гнохере. Аген­тът на френ­с­кия нападател твърди пред румън­с­кото издание GSP, че 31-годишният фут­болист е на 80% сигурен за Ал Ахли. Един­с­т­вената пречка била въз­растта на играча. “Преговорите в момента влизат в етап на договаряне на зап­латата, която ще получи нападателят на Стяуа (Букурещ). Нещата вър­вят добре”, допъл­ват пред­с­тавители на Ал Ахли.

Ако сдел­ката между Стяуа и гранда от Кайро стане факт, то румън­ците ще приберат между 800 хил. и 1 млн. евро.

В същото време от ЦСКА пус­наха дек­ларация на официал­ният си сайт, в която успокояват феновете, че продажба на гам­биеца не стои на дневен ред. „Относно пос­лед­ните новини в медиите, че клубът ни е пред финализиране на продаж­бата на нападателя Али Соу в Египет, сме длъжни да пояс­ним след­ното: Истината е, че при нас досега са пос­тъпили три много силни оферти за негов тран­с­фер. Интересът от страна на чуж­дес­т­ранни клубове е логичен и очак­ван, но пред ръковод­с­т­вото на ЦСКА не стои на дневен ред раз­дяла с фут­болиста на всяка цена. Али Соу е основен и много важен със­тезател за нашия отбор и ние раз­читаме на него, за да пос­тиг­нем целите си този сезон“, написаха „чер­вените“.

България

Икономика

Култура

Свят

Демонстрациите в Беларус не стихват пети пореден ден

Демон­с­т­рациите в Беларус не стих­ват пети пореден ден

7000 души са задържани от неделя 0 “Комерсант“: Страната се раздели на арестуващи и арестувани

Демон­с­т­рациите в Беларус продъл­жават вече …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...