Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет14082020

Брой 154, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.16418 BGN1 CHF = 1.81364 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Любо Ганев ще създава треньорски съвет

Любо Ганев ще създава треньорски съвет

Любо Ганев ще създава треньорски съвет

Кан­дидатът за президент на БФ волей­бол Любо Ганев заяви пред БЛИЦ, че ако бъде изб­ран за шеф на цен­т­ралата ще съз­даде треньор­ски съвет. “В моята управ­лен­ска плат­форма съм заложил включ­ването на треньор­ски съвет. Специалис­тите ще решат кое е най-доброто преди да вземем правил­ното решение. Тепърва ще обмис­ляме нещата. Очак­ваме док­ладите от треньорите на мъж­кия и жен­с­кия национален отбор – Сил­вано Пранди и Иван Пет­ков. Сега пред­с­тои да изберем селек­ционери на юношес­ките гар­нитури. Ще раз­г­ледаме CV-тата на кан­дидатите и ще преценим“, каза леген­дата.

“На този етап още не е ясно, кой ще поеме мъж­кия национален отбор. Очак­ваме док­лада на Пранди и след това ще дис­кутираме бъдещето му. Целта пред Пранди беше да ни класира на Олим­пиадата, което не се случи. Много съжаляваме за пропус­натия шанс, но е така във волей­бола, жалко… Но всички видяхте, че мом­четата се раз­дадоха. Отборът игра добре, но малко не ни дос­тигна“, комен­тира Ганев.

Относно оттег­лянето на опит­ните Теодор Сал­паров и Вик­тор Йосифов от национал­ния отбор, Ганев добави: “Нор­мално беше да се откажат, вече са на години. Уважавам решението им. Пос­тиг­наха много и всички трябва да им благодарим.“

България

Икономика

Култура

Свят

Демонстрациите в Беларус не стихват пети пореден ден

Демон­с­т­рациите в Беларус не стих­ват пети пореден ден

7000 души са задържани от неделя 0 “Комерсант“: Страната се раздели на арестуващи и арестувани

Демон­с­т­рациите в Беларус продъл­жават вече …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...