Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет06082020

Брой 148, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66241 BGN1 GBP = 2.16509 BGN1 CHF = 1.81752 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Новият в Левски бележи куриозен автогол от центъра

Новият в Левски бележи куриозен автогол от центъра

Нидер­лан­д­с­кият полузащит­ник Стайн Спиерингс, който под­писа договор с Лев­ски за три години, си е отбелязал куриозен автогол, като играч на Спарта (Ротер­дам), за който раз­бират в редица дър­жави. В мач срещу Дор­д­рехт той пронизва соб­с­т­вения си вратар с топовен изс­т­рел почти от цен­търа. Куриоз­ният момент идва в 89-ата минута на плейофа за оставане в елита на холан­д­с­кия фут­бол. Автоголът му довежда резул­тата до 1:1, но малко след това Спарта все пак печели с 2:1. В решител­ната среща за оцеляване обаче отборът губи от Емен и изпада от елита на холан­д­с­кия фут­бол. За автогола на Спиерингс пишат не само в родината му, а и още в много дър­жави, включително Анг­лия. Авторитет­ното издание “Сън“ му отделя специално внимание, показ­вайки кадри от големия гаф на новия фут­болист на „сините”.

В същото време Лев­ски проведе пър­вата си тренировка на лагера в Сан­дан­ски. Нас­тав­никът Петър Хуб­чев изведе играчите си за занимание на стадион “Спар­так”, където стар­тира същин­с­ката част от зим­ната им под­готовка. Отборът беше привет­с­т­ван от група фенове, като мал­чуганите от Сан­дан­ски не пропус­наха да си нап­равят снимки за спомен с любим­ците си.

Хуб­чев раз­чита на група от 25 фут­болисти, като част от със­тава е вече и новото попъл­нение Стайн Спиерингс. В Сан­дан­ски „сините“ ще наб­лег­нат предимно на физичес­ката част от своята под­готовка, като ще останат в града до 24 януари.

България

Икономика

Кредитирането за есенната сеитба се очаква след 10 август

Кредитирането за есен­ната сеитба се очаква след 10 август

През след­ващата сед­мица агроминис­тер­с­т­вото и фонд „Земеделие” ще бъдат готови да отпус­нат нис­колих­вени заеми за есен­ната сеитба, като тогава…

Прочети още:

Loading...

Култура

Русен­с­ката опера пред­с­тавя “Набуко“ на отк­рита сцена

Днес Русен­с­ката опера ще пред­с­тави спек­такъла “Набуко“ от Дж. Верди под отк­рито небе от 21.00 ч на площада пред Операта. На сцената ще изляз…

Прочети още:

Loading...

Свят

Уволнили Христо Марашлиев заради „неправилно дишане“

Увол­нили Христо Мараш­лиев заради „неп­равилно дишане“

Директорът на школата Пауло Кардозо е една „португалска еднодневка“ на „Армията“, заяви бившият треньор на ЦСКА

Христо Мараш­лиев беше увол­нен…

Прочети още:

Loading...

Земеделие