Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет25092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Хубчев разкри подробности за селекцията в Левски

Хубчев разкри подробности за селекцията в Левски

Хубчев разкри подробности за селекцията в Левски

Всичко в Сандански се получи, доволен е треньорът на „сините”

Нас­тав­никът на Лев­ски Петър Хуб­чев сподели, че селек­цията е отворен процес, като според него тя още не е прик­лючила. Специалис­тът отбеляза още, че е щас­т­лив от факта, че всички негови играчи са здрави и ще могат да се включат пъл­ноценно в трениров­ките.

“Доволен съм от пър­вата част на под­готов­ката. Планирахме в Сан­дан­ски да наб­лег­нем повече на физичес­ките упраж­нения. Мисля, че всичко, което имахме в главите си се получи. Не съм говорил с Ейол­ф­сон в какво със­тояние се намира. Селек­цията е отворен процес. Според мен още не прик­лючила. Въз­можно е да вземем някого или да се раз­делим с някого. Рад­вам се, че всички бяха здрави и учас­т­ваха мак­симално в пър­вия лагер. Всички започ­ват тренировки още от пър­вия ден в Тур­ция“, заяви Хуб­чев преди заминаването на тима за втория под­гот­вителен лагер в Алания.

Треньорът на „сините” взе 27 фут­болисти. Отборът излетя с полет от Тер­минал 1 на аерогара „София”, който закъсня с над 1 час и 40 минути. Както вече стана ясно, в чар­търа са още Локомотив (София), Мон­тана, Пирин (Благоев­г­рад) и юношес­ките национали до 19 години със селек­ционер Ангел Стой­ков.

“Сините“ ще се под­гот­вят в Алания до 7 фев­руари, като са пред­видени четири кон­т­ролни срещи: на 29 януари с Пюник (Армения), на 1 фев­руари с Рапид (Виена), на 4 фев­руари с национал­ния отбор на Узбекис­тан до 19 години и на 6 фев­руари с Олек­сан­д­рия (Украйна).

В същото време стана ясно, че Лехия (Гданск) следи ситуацията около фут­болиста на Лев­ски Франко Мазурек. Аржен­тинецът беше прив­лечен като свободен агент през лятото, но има проб­леми с аклиматизацията на “Герена“. През есента Мазурек учас­тва в общо 20 мача във всички тур­нири, в които вкара 2 гола.

Според пол­с­ките медии Мазурек може да свърши работа на Лехия, където през сезон 2016/2017 игра новото попъл­нение на Лев­ски Симеон Слав­чев. Тимът от Гданск продаде четирима фут­болисти по време на зим­ната пауза и сега има нужда от под­сил­ване, особено в предни позиции. Точно затова и обсъжда внимателно въз­мож­ността да вземе нисич­кия аржен­тин­ски плей­мей­кър, който им е бил пред­ложен от агенти.

Мес­т­ните издания обръщат и специално внимание на факта, че Франко има и пол­ско потекло. Лехия също е на под­готовка в Тур­ция. Очаква се двете страни да преговарят на място за играча.

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...