Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб26092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА подписа с футболист на Ювентус

ЦСКА подписа с футболист на Ювентус

ЦСКА подписа с футболист на Ювентус

Стефано Белтраме ще получава 1,5 милиона евро годишна заплата, твърдят медии в Италия

ЦСКА финализира тран­с­фера на офан­зив­ния халф Стефано Бел­т­раме от Ювен­тус, съобщи официал­ният сайт на клуба. Ръковод­с­т­вото на “армей­ците“ се раз­бра с “биан­конерите“ да откупи със­тезател­ните права на плей­мей­къра, който през есента бе част от „Б“ отбора на торин­с­кия гранд. Фут­болис­тът премина успешно медицин­ски прег­леди и под­писа своя личен договор с клуба. От вчера Бел­т­раме се присъедини към под­готов­ката на новите си съот­бор­ници в Мар­бея.

Стефано Бел­т­раме е юноша на Новара, роден на 8 фев­руари 1993г. През 2011 година е прив­лечен в Академията на Ювен­тус, където помага на младеж­ката фор­мация да спечели тит­лата и няколко други трофея. Потен­циалът и изявите му са забелязани от нас­тав­ника на мъжете Антонио Конте, който го взима в пред­с­тавител­ния отбор. Бел­т­раме става част от звез­ден тим, в който личат имената на Буфон, Пирло, Погба и Анелка и много други извес­тни фут­болисти. През сезон 2012/13 той успява да дебютира в Серия А и да спечели тит­лата в Италия. В този период записва 20 срещи и 7 попадения за юношес­ките и младежки фор­мации на родината си. След това “биан­конерите“ го преот­с­тъп­ват пос­ледователно на Бари, Модена, Про Вер­чели и Проденоне. След­ват силно пред­с­тавяне на холан­д­ска земя с екипите на Ден Бош и Го Ахед Ийгълс, където за три години изиг­рава близо 100 мача, запис­вайки 22 гола и 17 асис­тен­ции.

Новото попъл­нение в ЦСКА Стефано Бел­т­раме се е договорил за огромна зап­лата, твърди водещ италиан­ски жур­налист. Според Джан­лука Ди Мар­цио офан­зив­ният халф, който премина на “Бъл­гар­ска армия“ от Ювен­тус, е под­писал договор за 1,5 милиона евро годишно.

В Италия не споменават тран­с­фер­ната сума, която ЦСКА плаща на Ювен­тус за Бел­т­раме, а инфор­мациите са срока на договора са, че той е за година и половина с опция за удъл­жаване с още 365 дни. В изданията се посочва, че от ЦСКА са имали интерес към халфа и през 2018 година, но тогава до тран­с­фер не се стигна.

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...