Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 57, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Ферарио Спасов тества таран от Молдова

Ферарио Спасов тества таран от Молдова

Мол­дов­с­кият таран Мак­сим Юрку се присъедини към Ботев (Плов­див) и нап­рави първа тренировка с “жълто-черните“ в Коматево. Той е роден на 1 фев­руари 1993 година. Притежава и руски пас­порт, а за пос­ледно е играл в мол­дов­с­кия Сперанца, където има 62 мача и 15 гола. Юрку е бил още в Шериф (Тирас­пол), Динамо-Ауто и узбекис­тан­с­кия Зараф­шан.

Нападателят ще изкара пробен период в Ботев, за да може треньорът Ферарио Спасов да прецени дали има смисъл да го задържи за пос­тоянно в отбора.

Иван Бан­далов­ски официално е пър­вото попъл­нение в зим­ната селек­ция на Ботев (Пд). Защит­никът под­писа договор с „канар­четата“, който е за срок от година и половина. Бан­далов­ски премина медицин­ски изс­лед­вания и се включи в пър­вата тренировка на „жълто-черните“ след лагера в Алания.

Бан­далов­ски е роден на 23 ноем­ври 1986 година. Играл е за отборите на Литекс, Локомотив (София), ЦСКА, Еверле, Пар­тизан, Верея и Анор­тозис, а за пос­ледно бе част от Берое. Има и 18 мача за национал­ния отбор на Бъл­гария.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие