Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря23092020

Брой 182, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65931 BGN1 GBP = 2.135 BGN1 CHF = 1.81752 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бразилски гранд с оферта за защитник на Левски

Бразилски гранд с оферта за защитник на Левски

Бразилски гранд с оферта за защитник на Левски

Шефовете на Сантос искат португалеца Нуно Рейш

Бразил­с­кият гранд Сан­тос е отп­равил оферта към Лев­ски за защит­ника Нуно Рейш, съоб­щава “Goal.com”. На този етап преговорите са в ранна фаза, но интересът към пор­тугалеца е сериозен. 29-годишният бранител вече два сезона е в Лев­ски, след като бе прив­лечен от Витория Сетубал през 2018 година. Той е основна фигура в със­тава на Петър Хуб­чев, който и без това няма много опции в цен­търа на отб­раната, така че “сините” ще се раз­делят с него само при доста добра оферта. На този етап обаче от Сан­тос пред­почитат да вземат Рейш под наем с опция за откупуване.

Треньорът на бразил­ците Жезуал Ферейра спешно търси под­сил­ване на защитата, защото в момента раз­полага само с двама играчи в тази зона — Луан Перес и Луис Фелипе — тъй като Лукас Варисимо и Фелипе Агилар са кон­тузени, а Гус­таво Енрике премина във Фламенго.

В същото време играчите на Лев­ски показаха отлично нас­т­роение на един­с­т­вената за деня тренировка в Алания, след победата с 2:1 над Рапид (Виена). Треньорът Петър Хуб­чев раз­дели играчите си на шест отбора по четири фут­болисти и организира тур­нир по джит­бол. Много отлични изпъл­нения, сериозно желание за победа и не малко спорове, нап­равиха така, че заниманието да е хем забавно, хем интен­зивно. Победител в тур­нира стана чет­вор­ката — Иван Горанов, Дени Алар, Здравко Димит­ров и младият Кос­тадин Илиев, които записаха седем победи от седем мача.

Хуб­чев предуп­реди отборите, че е най-важното да не си пос­леден. Причината затова е, че завър­шилият на шесто място отбор тряб­ваше да се прибира пеша до хотела, което означаваше ходене около 15 минути. Четиримата, които сториха това бяха Найджъл Робърта, Филипе Нашименто, Мар­тин Пет­ков и Деян Лозев.

Следобед фут­болис­тите имаха почивка, като част от щаба на “сините“ отиде на мача от мес­т­ното пър­вен­с­тво между Аланияс­пор и Малатяс­пор.

Самият Хуб­чев, който след заниманието в ком­панията на Георги Дон­ков, Левон Апкарян и Ивайло Пет­ков игра джит­бол, също реши да се прибере пеша до хотела.

България

Икономика

И българската следа в световния банков скандал FinCEN

И бъл­гар­с­ката следа в светов­ния бан­ков скан­дал FinCEN

Три са бъл­гар­с­ките банки, които фигурират в изтек­лите док­лади на американ­с­ките служби за борба с финан­совите прес­тъп­ления. „Инвес­т­банк“, „Пи…

Прочети още:

Loading...

Култура

„Истории с Ламбо” зак­рива „Сцена на кръс­топът”

В Плов­див със спек­такъла Сцена на кръс­топът” ще бъде зак­рит теат­рал­ният фес­тивал „Сцена на кръстопът”.Това е 24-ото издание на форума, чийто…

Прочети още:

Loading...

Свят

Ресторанти, барове и кръчми в Англия затварят по-рано

Рес­торанти, барове и кръчми в Анг­лия зат­варят по-рано

Ердоган очаква Турция да разработи своя ваксина срещу коронавируса.

Всички рес­торанти, барове и кръчми в Анг­лия ще зат­варят вече по-рано, в р…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...