Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон21092020

Брой 180, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.14178 BGN1 CHF = 1.81499 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) „Смърфовете” намериха заместник на Стивън Езе

„Смърфовете” намериха заместник на Стивън Езе

„Смърфовете” намериха заместник на Стивън Езе

Нор­веж­кият защит­ник Акин­сола Акиниеми под­писa договор с Локомотив (Плов­див). Срокът на кон­т­ракта е за период от две години. Това е трето ново попъл­нение за Локомотив, след като в пос­лед­ните дни бяха под­писани договори с Миховил Клапан и Вален­тино Пулиезе.

Акин­сола Акиниеми е роден на 12 юли 1993 година в Нор­вегия и играе на позицията защит­ник. Със­тезавал се е за Валеренга, Дьобак-Фрогн, Гроруд и Фред­рик­с­тад. За пос­ледно е носил екипа на Сан­д­нес Улф.

Доволен съм, че вече съм част от отбора. Пър­вият ден, в който се присъединих към тима на под­гот­вител­ния лагер в Тур­ция, бях приет страхотно от всички фут­болисти и треньори. Очак­вам с нетър­пение това ново за мен предиз­викател­с­тво и начинание. Надявам се да се пред­с­тавя на ниво и да пос­тиг­нем нещо голямо с моите съот­бор­ници“, комен­тира Акин­сола Акиниеми, който ще трябва да замести в защита напус­налия Стивън Езе.

България

Икономика

Култура

Почина леген­дарен барабанист

Бив­шият барабанист на британ­с­ката рок­г­рупа “Юрая Хийп“ Лий Кър­с­лейк почина вчера на 74 години, предаде ТАСС, като цитира музикал­ното издание…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

По стъпките на Алпийската коза в Сакар планина

По стъп­ките на Алпийс­ката коза в Сакар планина

Няма как на бъл­гар­с­кия пазар да се издър­жаш с такава ниска изкупна цена на яреш­кото месо и козето мляко, категоричен е д-р Бранимир Синапов

Д…

Прочети още:

Loading...