Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед27092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Юнайтед подготвя 280 милиона паунда за трите си големи цели

Юнайтед подготвя 280 милиона паунда за трите си големи цели

След като прив­лече Бруно Фер­нан­деш през януари, мени­джърът на Ман­чес­тър Юнай­тед Оле Гунар Сол­с­кяер планира тотално да дооб­нови хал­фовата си линия през лятото. Имайки пред­вид пред­с­тоящия изходящ тран­с­фер на Пол Погба, нор­вежецът иска да прив­лече още двама полузащит­ници, които са спрягани за клуба от “Олд Трафорд“ от месеци насам. Това са Джак Грий­лиш от Астън Вила и Джеймс Мадисън от Лес­тър.

Според “Дейли Мейл“ и “Сън“ Ман­чес­тър Юнай­тед е пригот­вил общо 160 милиона паунда за анг­лийс­ките национали, които между другото са и добри приятели. “Мирър“ добавя, че клубът е готов да плати още 120 милиона за другата си голяма тран­с­ферна цел — вун­дер­кин­дът на Борусия (Дор­т­мунд) Джей­дън Санчо.

Изпъл­нител­ният вицеп­резидент на клуба Ед Уудуърд обеща сериозна лятна селек­ция, която да даде въз­мож­ност на тима да се бори за трофеи.

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...