Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря12082020

Брой 152, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65987 BGN1 GBP = 2.17694 BGN1 CHF = 1.82056 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Собственикът на Локомотив (Пд) предложи на колегите си да си ударят по един шамар

Собственикът на Локомотив (Пд) предложи на колегите си да си ударят по един шамар

Собственикът на Локомотив (Пд) предложи на колегите си да си ударят по един шамар

Соб­с­т­веникът на Локомотив (Плов­див) — Христо Крушар­ски, даде интервю за Gong.bg, след като БФС взе решение шам­пионатът да бъде под­новен. Биз­нес­менът попита при това положение кога отборите ще се под­гот­вят за мачовете. В типич­ния си стил Крушар­ски пред­ложи на фут­бол­ните деятели да сед­нат на една маса и да обсъдят слож­ната ситуация. И ако се наложи, да си ударят по един шамар.

- Г-н Крушар­ски, какъв е вашият комен­тар за решението взето на работ­ната среща в Бояна, след като се пос­тави цел започ­ване на пър­вен­с­т­вото през месец май?

- Това е ясно, но дали ще започне през месец май? Това е въп­росът. Това, което видях набързо, защото пътувам за Стара Загора, че от 1-ви или 15-и ще стар­тира пър­вен­с­т­вото. Добре, започ­ваме на първи, но кога ще се под­гот­вят отборите? Или не трябва да го правят?

- Може би са им необ­ходими поне две сед­мици за под­готовка?

- Кон­т­равъп­рос? Кога? Поне две сед­мици по-рано. Добре, но има заб­рана за събиране на хора на едно място. Днес бях на стадион „Локомотив“ и видях, че има жан­дар­мерия. Какво ще правим?

- Знаете, може би, за една леген­дарна песен на Куин – „Шоуто трябва да продължи“. На това мнение ли сте?

- Трябва твърдо да кажем на хората, моите уважения, пър­вен­с­т­вото ще започне на 1-ви или на 15-и. Хайде ще кажем втората дата, защото е по-реална. Отборите могат да започ­нат да се гот­вят от първи. Но това трябва да е съг­ласувано и да бъде свър­шено. Този път не отборите, а някой от горе, трябва да си свърши работата. Тези, които дават пред­ложенията да сед­нат и да си нап­равят добре математиката, защото минимум десет дни тряб­ват на отборите, за да се под­гот­вят.

- Дори пър­вен­с­т­вото да започне през май, оптимист ли сте, че може да се играе пред пуб­лика?

- В никакъв случай няма да има зрители. Как ще има? Месец май ще е пикът на вируса. Това, което се говори и пише, май някой не го чете. Това казаха лекарите.

- Мис­лите ли вече в насока сък­ращаване на раз­ходите в клуба?

- Офор­мям договорите за след­ващата година. Вече говорих с двама, на които им изтичат, а след дни ще го нап­равя и с третия фут­болист. Аз съм си нап­равил математиката. Има някои, които ще си тръг­нат. Чакам треньорът да се върне и да сед­нем, за да се съберем. Оттам нататък нашият бюджет е нап­равен. Ще говорим за тези месеци, в които са си почивали, да вземат по-малко пари. Това ще се раз­берем. Говоря за моята къща. Другите да се оправят.

- Какви поуки според вас в момента трябва да си извадят всички фут­болни хора?

- Това, което казах още преди две сед­мици – стига сте се правили на медийни звезди и стига сте говорили за хората, с които не сте на една маса. Дайте да сед­нем на една маса, най-накрая, да си ударим по един шамар и да започ­нем да правим нещо. А не само да намираме маана, защото като гледам всич­ките колеги сме от Трън­с­кия край. Знаете ли защо?

- Защо?

- Трън­чанинът най-обича да намира маана, което правят в момента. Всеки търси кусури на другия и гледа как да го прекара.

България

Икономика

Loading...

Култура

„Пор­тал на два свята“ — Цари Мали град

Оперният фестивал се иткрива на 29 август с “Янините девет братя“

Софийс­ката опера и балет се готви за отк­риването на новия си фес­тивал „Порт…

Прочети още:

Loading...

Свят

Кървави сблъсъци в Беларус при протестите след изборите

Кър­вави сблъсъци в Беларус при протес­тите след изборите

Опозиционната лидерка Светлана Тихановска пристигна в Литва, след като е била задържана в в Минск за седем часа

Най-малко един човек е загина…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...