Христо Крушарски: Печатницата за пари е в БНБ, не при мен
- Петък, 03 Юли 2020
Босът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски не пропусна да покаже чувство за хумор след триумфа на финала за Купата на България. Бизнесменът обясни, че ако БНБ му дадат печатницата си, то футболистите му ще получат много пари. “Първата купа е най-сладката. Втората вече е по навик. Третата няма да я откажа“, коментира ексцентричният собственик на “смърфовете“.
“Имаме опит с дузпите. Знаете и предишното класиране. Пиргата показа, че е дузпаджия. Не съм обещавал такива премии, каквито се изнесоха по медиите. Печатницата за пари е в БНБ, не при мен. Когато ми дадат печатницата, момчетата ще получат много пари. Те знаят, че ще си заслужат пари от постъпленията от Лига Европа. Най-малко три кръга трябва да играем в Европа“, каза Крушарски.
“Стига с тези инвестиции. Те вече трябва да се връщат. Има много тежки процедури за лиценза. Нашият клуб е най-чистият. Откакто съм дошъл, съм изчистил 3 млн. лихви. Пловдив ми е тесен, но не ми обръщат внимание. Имах проблеми с децата в школата, но вече е решен. Имам проблем и с терените. Аз проектът го направих и го предадох. Сега чакаме процедурите“, добави бизнесменът.
“Този път съм наел четири самолета и с тях ще летим над Пловдив. Този успех е за дъщеря ми, за нейния рожден ден. Защото нея съм лишил от пари, за да направя това“, каза още Крушарски.