Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 63, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Христо Крушарски: Печатницата за пари е в БНБ, не при мен

Христо Крушарски: Печатницата за пари е в БНБ, не при мен

Босът на Локомотив (Пд) Христо Крушар­ски не пропусна да покаже чув­с­тво за хумор след триумфа на финала за Купата на Бъл­гария. Биз­нес­менът обясни, че ако БНБ му дадат печат­ницата си, то фут­болис­тите му ще получат много пари. “Пър­вата купа е най-сладката. Втората вече е по навик. Третата няма да я откажа“, комен­тира екс­цен­т­рич­ният соб­с­т­веник на “смър­фовете“.

“Имаме опит с дуз­пите. Знаете и предиш­ното класиране. Пир­гата показа, че е дуз­па­джия. Не съм обещавал такива премии, как­вито се изнесоха по медиите. Печат­ницата за пари е в БНБ, не при мен. Когато ми дадат печат­ницата, мом­четата ще получат много пари. Те знаят, че ще си зас­лужат пари от пос­тъп­ленията от Лига Европа. Най-малко три кръга трябва да играем в Европа“, каза Крушар­ски.

“Стига с тези инвес­тиции. Те вече трябва да се връщат. Има много тежки процедури за лиценза. Нашият клуб е най-чистият. Откакто съм дошъл, съм изчис­тил 3 млн. лихви. Плов­див ми е тесен, но не ми обръщат внимание. Имах проб­леми с децата в школата, но вече е решен. Имам проб­лем и с терените. Аз проек­тът го нап­равих и го предадох. Сега чакаме процедурите“, добави биз­нес­менът.

“Този път съм наел четири самолета и с тях ще летим над Плов­див. Този успех е за дъщеря ми, за ней­ния рож­ден ден. Защото нея съм лишил от пари, за да нап­равя това“, каза още Крушар­ски.

България

Икономика

Ден втори: Протестът се разраства

Ден втори: Протестът се разраства

Граничните пунктове на северната ни граница отново бяха блокирани с тежка земеделска техника

Във втория ден от ефек­тив­ните протес­тни дейс­т­вия…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Русия арестува журналист от в. “Уолстрийт джърнъл“ по обвинение в шпионаж

Арес­тът на Иван Гер­ш­кович е извър­шен в момент, в който заради вой­ната в Украйна отношенията между Запада и Мос­ква са особено обтег­нати. За п…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...