Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 271, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Паро Никодимов: Трябва да се спре порочният кръг с треньорите ментата в ЦСКА

Паро Никодимов: Трябва да се спре порочният кръг с треньорите ментата в ЦСКА

Паро Никодимов: Трябва да се спре порочният кръг с треньорите ментата в ЦСКА

ЦСКА показа раз­лично лице в мача с Лудогорец.

Отборът игра фут­бол, но в крайна сметка пак не победи. Пак не му дос­тигна малко. Очевидно, че треньор­с­ката промяна подейс­тва позитивно. Видяхме свежест, което ме изненада приятно на фона на 120 минути във финала с Локо Плов­див и драмата с дуз­пите. Аз лично одоб­рявам решението за Стамен Бел­чев. Поне е бъл­гарин и поз­нава обс­танов­ката, знае за какво иде реч в съб­лекал­нята. Мисля, че най-накрая трябва да се спре с тази порочен кръг с треньорите мен­тата от чуж­бина, които с нищо не са по-добри.

Аз винаги пред­почитам бъл­гарин да е начело на отбора. Пак каз­вам, много мен­тета минаха през ЦСКА, които не са оставили кой знае какви впечат­ления и пос­тижения, като изк­лючим Миод­раг Йешич. Положително е, че Бел­чев заложи на схема с двама в атака. Това е нещо раз­лично и сработи. Да, ходът му може и да е бил продик­туван от сериоз­ните проб­леми с наказани и кон­тузени, но има поле за раз­витие на тази пос­т­ройка.

ни винаги е лесно да кажеш, когато си го видял на пов­торения няколко пъти. Отделно, фаулът на Кери срещу Ван­дер­сон беше без­с­мис­лен.

И така излиза, че ЦСКА сам си е съз­дал главоболието. Али Соу показа голям заряд и желание. Видяхте колко сила вложи в удара при гола, а после и при гредата. Усети се спор­тна злоба. За пореден път се зат­върди мнението ми, че е добър играч, но просто около него лип­с­ват хората, които да съз­дават положенията. Тези срещу Лудогорец си ги изработи почти сам. Но по отношение на изпъл­нението на дузпи мисля, че вече трябва да го елиминираме. Образно казано, да го зачер­к­нем. С оглед раз­воя ЦСКА е задъл­жен да спечели и двата си мача до края. Още повече, че съпер­ниците реално не играят за нищо. Локомотив Плов­див вече спечели квота за Лига Европа, а Берое няма шанс да се класира за евротур­нирите, след като изпусна пос­лед­ния влак със загубата си срещу Лев­ски.

ЦСКА трябва да си спечели срещите и да чака грешка на Лев­ски, за да избегне бараж. Затова и победата над Лудогорец бе важна, но отново убягна. Зас­лужава да се отбележи, че при Турицов има раз­витие. В пос­лед­ните два мача показа подобри игри. Тиаго също бе на ниво срещу Лудогорец. Той може да е много полезен, ако бъде изпол­з­ван по този начин, както в мача с Лудогорец. Добър подавач и шутьор е. Бел­чев знае къде му е силата и това ще си проличи в след­ващите мачове.

България

Икономика

Андрей Делчев: Горивата ще поскъпват още

Значителен скок на горивата по бен­зинос­тан­циите. С повече от 0,50 лв. за литър или 30% са пос­къп­нали масовите горива за една година, обобщи …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До 31 януари самоосигуряващите се лица, сред които са и много земедел­ски стопани могат да променят вида на осигуряването си, напом­нят от Нац…

Прочети още:

Loading...