Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 124, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Паро Никодимов: Трябва да се спре порочният кръг с треньорите ментата в ЦСКА

Паро Никодимов: Трябва да се спре порочният кръг с треньорите ментата в ЦСКА

Паро Никодимов: Трябва да се спре порочният кръг с треньорите ментата в ЦСКА

ЦСКА показа раз­лично лице в мача с Лудогорец.

Отборът игра фут­бол, но в крайна сметка пак не победи. Пак не му дос­тигна малко. Очевидно, че треньор­с­ката промяна подейс­тва позитивно. Видяхме свежест, което ме изненада приятно на фона на 120 минути във финала с Локо Плов­див и драмата с дуз­пите. Аз лично одоб­рявам решението за Стамен Бел­чев. Поне е бъл­гарин и поз­нава обс­танов­ката, знае за какво иде реч в съб­лекал­нята. Мисля, че най-накрая трябва да се спре с тази порочен кръг с треньорите мен­тата от чуж­бина, които с нищо не са по-добри.

Аз винаги пред­почитам бъл­гарин да е начело на отбора. Пак каз­вам, много мен­тета минаха през ЦСКА, които не са оставили кой знае какви впечат­ления и пос­тижения, като изк­лючим Миод­раг Йешич. Положително е, че Бел­чев заложи на схема с двама в атака. Това е нещо раз­лично и сработи. Да, ходът му може и да е бил продик­туван от сериоз­ните проб­леми с наказани и кон­тузени, но има поле за раз­витие на тази пос­т­ройка.

ни винаги е лесно да кажеш, когато си го видял на пов­торения няколко пъти. Отделно, фаулът на Кери срещу Ван­дер­сон беше без­с­мис­лен.

И така излиза, че ЦСКА сам си е съз­дал главоболието. Али Соу показа голям заряд и желание. Видяхте колко сила вложи в удара при гола, а после и при гредата. Усети се спор­тна злоба. За пореден път се зат­върди мнението ми, че е добър играч, но просто около него лип­с­ват хората, които да съз­дават положенията. Тези срещу Лудогорец си ги изработи почти сам. Но по отношение на изпъл­нението на дузпи мисля, че вече трябва да го елиминираме. Образно казано, да го зачер­к­нем. С оглед раз­воя ЦСКА е задъл­жен да спечели и двата си мача до края. Още повече, че съпер­ниците реално не играят за нищо. Локомотив Плов­див вече спечели квота за Лига Европа, а Берое няма шанс да се класира за евротур­нирите, след като изпусна пос­лед­ния влак със загубата си срещу Лев­ски.

ЦСКА трябва да си спечели срещите и да чака грешка на Лев­ски, за да избегне бараж. Затова и победата над Лудогорец бе важна, но отново убягна. Зас­лужава да се отбележи, че при Турицов има раз­витие. В пос­лед­ните два мача показа подобри игри. Тиаго също бе на ниво срещу Лудогорец. Той може да е много полезен, ако бъде изпол­з­ван по този начин, както в мача с Лудогорец. Добър подавач и шутьор е. Бел­чев знае къде му е силата и това ще си проличи в след­ващите мачове.

България

Икономика

Тол таксите тръгват нагоре

Раз­мерът на тол так­сата за изминато раз­с­тояние от теж­котоварни пътни превозни сред­с­тва ще бъде увеличен поетапно. Въвежда се и реално так­сув…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Руските сили са превзели още две селища в Луганска област

Руските сили са превзели още две селища в Луганска област

Лисичанск може да падне следващите няколко дни, твърдят анализатори

Рус­ките сили са зав­зели още две селища в Луган­ска област. Това са Лос­кути…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...