Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб15082020

Брой 154, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.16418 BGN1 CHF = 1.81364 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Легенда на Ливърпул иска халф на ЦСКА

Легенда на Ливърпул иска халф на ЦСКА

Глаз­гоу Рейн­джърс проявява много сериозен интерес към бъл­гар­с­кия национал и халф на ЦСКА Крис­тиян Малинов, пишат шот­лан­д­с­ките медии. Полузащит­никът е бил наб­людаван от мени­джъра на тима Стивън Джерард. Леген­дата на Ливър­пул останал повече от впечат­лен и обявил пред клуб­ното ръковод­с­тво на Рейн­джърс, че иска бъл­гарина.

Според изданията в Шот­лан­дия другата сед­мица ще стар­тират раз­говорите между двете страни. Интерес към бъл­гар­с­кия национал има още от бел­гийс­ките Стан­дард (Лиеж )и Мехелен, както и от нидер­лан­д­с­кия Витес.

Същото време капитанът на ЦСКА Петър Занев комен­тира категорич­ната победа с 5:0 над Берое на “Бъл­гар­ска армия“ и отчете по-офанзивната игра на тима под ръковод­с­т­вото на Стамен Бел­чев, поел отбора в началото на месеца. “Лека-полека нещата се получават, но има още много какво да се желае. Вижда се, че сме доста по-офанзивни. Времето ще покаже на какво е способен този отбор. Опит­ваме се повече да владеем топ­ката. На моменти се получава, но има мачове, в които нямаме добър кон­т­рол“, посочи опит­ният защит­ник на „чер­вените“, а после изрази задовол­с­тво от връщането на Стамен Бел­чев.

Старши треньорът трябва да каже повече. Аз каз­вам факти. По време на сезона няколко млади мом­чета се наложиха в титуляр­ния със­тав. Също така е добре, че имаме бъл­гарин за треньор. Когато има стил на игра, резул­татите ще дой­дат. Може да загубиш един-два мача, но други 15 ще спечелиш“, завърши Занев.

България

Икономика

Култура

Свят

Демонстрациите в Беларус не стихват пети пореден ден

Демон­с­т­рациите в Беларус не стих­ват пети пореден ден

7000 души са задържани от неделя 0 “Комерсант“: Страната се раздели на арестуващи и арестувани

Демон­с­т­рациите в Беларус продъл­жават вече …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...