Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 239, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Срещу Царско село сме аутсайдера, твърди собственикът на Септември

Срещу Царско село сме аутсайдера, твърди собственикът на Септември

Срещу Царско село сме аутсайдера, твърди собственикът на Септември

Докато не се изчисти всичката плява от БФС, няма как да тръгнат нещата, заяви Румен Чандъров

Соб­с­т­веникът на Сеп­тем­ври (София) Румен Чан­дъров комен­тира пред БЛИЦ появилата се инфор­мация, че пред Лев­ски има вариант да купи лиценза на клуба му. “Да, запоз­нат съм с това, което излезе по сай­товете, но няма нищо вярно. Никога и по никакъв начин не е говорено с мен на тази тема. Няма как да дам или продам лиценза на Сеп­тем­ври на Лев­ски. Няма как да стане“, обяви Румен Чан­дъров.

“Изобщо не е обсъж­дан такъв вариант. Това е плод на някакви фан­тазии. Ако имаше раз­говори, щях да ви кажа. Със Сираков отдавна не съм говорил. Човекът има проб­леми за раз­решаване. Не съм аз решението. На Лев­ски е нужен мощен спон­сор или няколко биз­нес­мени, които да работят заедно“, добави босът на Сеп­тем­ври .

След няколко дни тимът му ще се изп­рави срещу Цар­ско село в решителен бараж за място в елита. “Ще се борим, пък как­вото сабя покаже. Ние сме аут­сай­дерите, но защо да не бием. Един мач е, всичко е въз­можно. Кой не иска да играе в елита? Да, по-добре ще е, ако се класираме, но и да не успеем, няма да е голяма гор­чилка, като виж­даме в какъв филм сме. Докато не се изчисти всич­ката плява от БФС, няма как да тръг­нат нещата. Когато видя, че има промени и има феър­п­лей, а не зад­кулисие, тогава отново бих натис­нал педала, както се казва“, комен­тира Чан­дъров.

“Цар­ско село е фаворит, през няколко дни имат мачове, а ние я караме само с кон­т­роли. Със­тавът ни е осакатен, ще ни бъде много трудно в баража. Благодарение на БФС бяхме пос­тавени в такава ситуация. Завели сме дело, адвокатите движат нещата. Ако съдът прецени, че съм прав, си чакам обез­щетението от БФС. За всички е ясно, че имаме основение, но БФС си е друга губер­ния. Продъл­жавам да твърдя, че това беше най-голямата неп­равда, която можеха да отсъдят — да прек­ратят сезона във Втора лига и да класират ЦСКА 1948 в елита. Сил­ните на деня така са решили, така са отредили. Те си личат по интер­вюта, раз­дават правосъдие наляво и надясно“, добави Румен Чан­дъров.

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Лавров и Блинкен разговаряха в Стокхолм

Дър­жав­ният сек­ретар на САЩ Антъни Блин­кен се срещна с рус­кия си колега Сер­гей Лав­ров, за да го предуп­реди лице в лице за „сериоз­ните пос­леди…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

5% по-високи заплати за чиновниците догодина

5% по-високи заплати за чиновниците догодина

Инфлацията притеснява всички, но не е чак толкова висока, обави служебният финансов министър Валери Белчев

Въп­реки че все още е рано за оконч…

Прочети още:

Loading...