Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 235, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Пеп Гуардиола: Нека Клоп и Моуриньо ми се обадят, за да им обясня финансовия феърплей

Пеп Гуардиола: Нека Клоп и Моуриньо ми се обадят, за да им обясня финансовия феърплей

Мени­джърът на Ман­чес­тър Сити Пеп Гуар­диола посъветва колегите си Юрген Клоп (Ливър­пул) и Жозе Моуриньо (Тот­нъм) да му се обадят по телефона, за да им обясни правилото за финан­совия феър­п­лей. Гуар­диола привет­с­тва решението на Спор­т­ния арбит­ражен съд, което отмени двугодиш­ното наказание на Сити с изваж­дане от Шам­пион­ска лига, наложено от УЕФА, заради нарушаване на правилата за финан­совия феър­п­лей и намали глобата от 30 на 10 милиона евро.

Моуриньо нарече решението на КАС позорно, а Клоп добави, че становището да се отмени наказанието на Ман­чес­тър Сити, не е добро за фут­бола.

“Ако искат да ми се обадят, аз съм на линия. Знаят ми телефона. Ще им обясня как стоят нещата, няма никакъв проб­лем. Но не мисля, че има много какво да обсъж­даме, защото решението на КАС е ясно. Всички твър­дения, че лъжем или мамим не са верни“, комен­тира Пеп Гуар­диола пред Скай Спортс.

Ман­чес­тър Сити си осигури второто място във Вис­шата лига, което означава, че отборът ще учас­тва в след­ващото издание на Шам­пион­ска лига. “Много съм щас­т­лив за отбора. Фут­болис­тите са причина да играем в Шам­пион­ска лига след­ващия сезон с всичко, което нап­равиха на терена. Извън терена може и да има по-добри клубове от нас, но на игрището сме над всички в пос­лед­ните 34 години и ще защитаваме това, което сме пос­тиг­нали и през след­ващия сезон в Европа“, каза още Гуар­диола.

България

Икономика

Култура

Свят

Олаф Шолц е новият канцлер на Германия

Олаф Шолц е след­ващият кан­ц­лер на Гер­мания, Това стана ясно, след като неговата Социал­демок­ратическа пар­тия (СДП) под­писа споразумение със З…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...