Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет18092020

Брой 179, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.6579 BGN1 GBP = 2.13682 BGN1 CHF = 1.82073 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА и Локо (Пд) извадиха късмет на старта в Лига Европа

ЦСКА и Локо (Пд) извадиха късмет на старта в Лига Европа

ЦСКА и Локо (Пд) извадиха късмет на старта в Лига Европа

„Червените“ приемат малтийския Сиренс, а пловдивският тим гостува в Андора или Черно гора

Двата бъл­гар­ски отбора – ЦСКА и Локомотив (Пд), извадиха къс­мет при тег­ленето на жребия за Лига Европа в Нион. „Чер­вените“ ще срещ­нат мал­тийс­кия Сиренс в пър­вия пред­варителен кръг на втория по сила клубен тур­нир. Победителят ще се реши в един мач, като мачът ще е в София на 27 август.

Отборът на Локомотив (Пд) ще се изп­рави срещу победителя от двой­ката Санта Колома (Андора) и чер­ногор­с­кия Искра (Данилов­г­рад) в пър­вия квалификационен кръг от Лига Европа. Двубоят ще се реши в една среща, а “смър­фовете“ ще са гости в сблъсъка от втория по сила европейски клубен тур­нир. Срещата на Локомотив (Плов­див) от тур­нира ще се проведе на 27 август.

Може да се каже, че жребият се усмихна и на Славия. „Белите“ ще срещ­нат албан­с­кия Кукеси в пър­вия пред­варителен кръг на Лига Европа. Победителят ще се реши в един мач, като бъл­гар­с­кият тим ще гос­тува. Двубоят ще се със­тои на 27 август в Албания.

Останалите въз­можни съпер­ници на Славия бяха пос­тавените швед­ски отбори Мал­мьо и Хамарби и затова може да се каже, че албан­с­кият тим е за пред­почитане.

Лудогорец с въз­можно най-тежкия съпер­ник във втория пред­варителен кръг на Шам­пион­с­ката лига. Тимът от Раз­г­рад ще се изп­рави срещу дат­с­кия шам­пион Мид­тиланд, ако елиминира Будуч­ност (Черна гора). Това отреди тег­леният вчера жребий в Нион. Победителят ще се реши в един мач, който ще се играе на 25/26 август в Раз­г­рад.

България

Икономика

Световната банка: Намалява качеството на образованието в България

Светов­ната банка: Намалява качес­т­вото на образованието в Бъл­гария

Албания, Азер­байджан и Русия са сред пър­вите 10 дър­жави, пос­тиг­нали глобален нап­редък в областта на здравеопаз­ването и образованието В Бълга…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Голямата ерусалимска синагога остава затворена за еврейската Нова година

Голямата ерусалим­ска синагога остава зат­ворена за еврейс­ката Нова година

Голямата синагога в Ерусалим ще остане зат­ворена за вяр­ващите на еврейс­ката Нова година за пръв път в историята си, поради наложените във вр…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...