Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 115, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Напрежение в Славия след поредната загуба

Напрежение в Славия след поредната загуба

Зас­таналият на треньор­с­ката скамейка след остав­ката на Златомир Загор­чич начело на Славия Мар­тин Кушев призна, че в отбора има нап­режение след загубата с 0:2 от Берое. „ Можем да го отдадем, че още от пър­вия мач нямаме къс­мет. Неп­риятно поражение. Имахме желание да победим, но Берое съз­даде повече чисти положения. Дори сами си вкарахме гол. Загубихме двубоя в средата на терена, където не бяхме много агресивн. Двата гола си бяха наши“, комен­тира нас­тав­никът на “белите“.

Нор­мално е да има нап­режение. Но се стараем. Тренирахме добре, но кол­кото и да не го искаме си има нап­режение. Има прип­ряност в отбора, което е нор­мално. Винаги нещо не ни стига. На мнение съм, че и при 0:1 и при 0:2 имахме шанс да вкараме гол. Трябва върху това да работим. Със сигур­ност ще трябва да тър­сим нови попъл­нения, защото ни пред­с­тоят много мачове в сгъс­тен цикъл. Има си ръковод­с­тво, което да реши кой ще води отбора“, добави Кушев.

Славия загуби у дома от Берое с 0:2 в пос­лед­ния мач от петия кръг на efbet Лига и продъл­жава кош­мар­ното си пред­с­тавяне — без успех от началото на сезона и само една точка. Алиун Фал (18) се раз­писа през пър­вата част, а в 51-ата минута Христо Попадийн си вкара автогол в пър­вия мач на Мар­тин Кушев начело на „белите“.

Старозагорци нямат загуба на “Овча купел“ от 8 години — вече 7 победи и 3 равен­с­тва, а след пос­лед­ния успех измес­тиха ЦСКА от втората позиция с 11 точки и по-добра голова раз­лика. Треньорът на Берое Димитър Димит­ров бе доволен от победата с 2:0 над Славия в София, но под­черта, че има и някои неточ­ности в играта на отбора. „Успяхме да отбележим две попадения, но по-чистите положения ги изтър­вахме. До сед­мата минута имахме две голови ситуации, през второто полув­реме също. Имаше моменти, в които предос­тавяхме инициативата на Славия, но като цяло бяхме по-добрият отбор в мача”, комен­тира Херо.

За недовол­с­тво е силно да се говори. Влязоха фут­болисти, които не са готови, говоря физически. Трябва им повече увереност и самочув­с­т­вие пред гола. Ние се опит­ваме да играем по този начин. Понякога успяваме, понякога не. Редувахме по-силни с по-слаби моменти. Все още имаме бели петна в организацията на играта. Не искам да комен­тирам дали сме фак­тор или не. Опит­ваме се да се надиг­раваме с всеки против­ник. Съжалявам за някои мачове, които изтър­вахме нап­ример с ЦСКА 1948 и Ботев (Пд)“, добави нас­тив­никът на Берое.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Приет е план за ползване на дивеча през 2021 година

Лов­ният съвет към Изпъл­нител­ната аген­ция по горите е приел План за пол­з­ване на дивеча през нас­тоящия ловен сезон за дър­жав­ните лов­нос­топанск…

Прочети още:

Loading...