Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт27102020

Брой 206, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Паро Никодимов: Това е играта на ЦСКА!

Паро Никодимов: Това е играта на ЦСКА!

Паро Никодимов: Това е играта на ЦСКА!

Леген­дата на ЦСКА - Аспарух Никодимов сподели своето мнение за момен­т­ната форма на “чер­вените“. Според него “чер­вените“ са зас­лужавали да пос­тиг­нат успех в дер­бито срещу Лудогорец, но са нап­равили доста грешки в отб­рана и пропуски пред вратата на “орлите“. Ето какво още каза той пред колегите от “Тема Спорт“:

ЦСКА зас­лужаваше да победи Лудогорец, но допусна груби грешки в защита при двата гола, в същото време нап­рави много пропуски. ЦСКА можеше да спечели с 23 гола раз­лика този мач. Само Соу изпусна поне две чисти положения. Той нап­рави по-трудното, като не вкара от тези позиции. При ситуацията фрон­тално срещу вратата, можеше да му скъса мрежата, но… са зас­лужавали да пос­тиг­нат успех в дер­бито срещу Лудогорец, но са нап­равили доста грешки в отб­рана и пропуски пред вратата на “орлите.

ЦСКА впечатли с пред­с­тавянето си, дър­жеше добър ритъм през цялата среща и нито за миг не отпусна педала. Отборът показа увереност и самочув­с­т­вие, нито за миг не се притесни и не се огъна. Дори при 2:1 продължи да натиска и да търси още голове, а не се зат­вори с цел да брани пред­нината си. Toчно такъв под­ход отива на ЦСКА.

“Чер­вените“ дадоха надежда, че излизат от летар­гията. Това е играта на ЦСКА! Газене и мач­кане на съпер­ника през цялото време. Да дейс­тва нападателно и да взима страха на против­ника. В защита трябва да са малко по-внимателни, да спират атаките далеч от вратата.

Трябва да се отбележи, че ЦСКА беще ощетен с неот­съдена дузпа. Ясно е, че при такъв спринт с пръст да те бут­нат, ще пад­неш. А Моци бутна Кейта дирек­тно с ръка и бе нор­мално крилото да загуби рав­новесие. Това беше чиста дузпа — нарисувана! Ако това положение беше в Раз­г­рад, в полза на Лудогорец, едва ли щеше да бъде под­минато.

В Лига Европа не бива да се допуска никакво под­ценяване на Б36 Тор­с­хавн. Виж­даме какви големи изненади стават в тези фази на евротур­нирите. Няма място за отпус­кане срещу нито един отбор“, завърши Паро.

България

Икономика

16,6 млрд. лева дупка в бюджета

16,6 млрд. лева дупка в бюджета

Скоростта на увеличение на нашия дълг над­вишава темпа на рас­теж на икономиката ни и това се прев­ръща в тен­ден­ция“, комен­тира от Лон­дон проф.…

Прочети още:

Loading...

Култура

Михаил Белчев събира звезди в НДК

Михаил Белчев събира звезди в НДК

Михаил Бел­чев е сценарист на големия кон­церт „Третият лъч“, който събира звезди от няколко генерации в НДК. При 30 процента от капацитета на…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Британски фермери търсят българи да им гледат пуйките

Британски фермери търсят българи да им гледат пуйките

Произ­водителите на пуйки във Великоб­ритания нас­тояват за спешно изк­лючение за набиране до края на месеца на 1000 сезонни работ­ници от чуж­бин…

Прочети още:

Loading...