Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб31102020

Брой 209, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Главният мениджър на клуба Красимир Балъков разясни поредните треньорски рокади

Глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разясни пос­лед­ните рокади в треньор­с­кия щаб и обясни, че в момента всички спортно-технически решения се взимат от Красимир Пет­ров и неговия щаб.Както вече стана ясно бив­шият треньор в школата на Лев­ски Красимир Пет­ров и Кос­тадин Хазуров заемат мес­тата на освободените от отбора Йор­дан Юруков и Спас Стоименов като помощ­ници на глав­ния мени­джър Красимир Балъков. Досега Пет­ров и Хазуров бяха нас­тав­ници на юношите на клуба от фор­мациите U19 и U11.

Отборът на ЦСКА 1948 приема Етър на Национал­ния стадион “Васил Лев­ски“ тази вечер от 21:00 часа в среща от сед­мия кръг на Първа лига. Преди този мач новакът в елита е на десета позиция с 6 точки, а тимът от Велико Тър­ново е на пос­лед­ното 14-о място с 0 точки.

“За мен днеш­ният мач от Първа лига е по-специален, а също така и за Дани Младенов. И двамата сме били в Етър, където сме оставили следи и сме запазили хубави спомени. Сега обаче не мис­лим за нищо друго освен победа. Етър има много добър и качес­т­вен треньор, който е работил и в нашия клуб. Срещу Лев­ски разочаровахме феновете и сега трябва да ги зарад­ваме. Това трябва да е само едно под­х­лъз­ване, за да знаят фут­болис­тите, че без агресия и заряд няма как да победиш никой съпер­ник. Искам да видя един отбор желаещ изява и победа”, обяви Балъков.

повече от три години. Това не е някакво спон­танно решение. Доказател­с­тво е, че тук няма хора и лич­ности, а само успехът е на първо място. Той е млад и талан­т­лив треньор и ще намери своето поп­рище. Все още не успяваме да нап­равим нуж­ния син­х­рон, но да се надяваме, че с Краси Пет­ров ще успеем. Още на пър­вата тренировка имаше нас­т­роение и заряд, дано това се пренесе и на мача с Етър”, допълни глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948.

“Красимир Пет­ров сам си избира треньор­с­кия щаб и Атанас Бор­носузов е част от него. Имаме млади и пер­с­пек­тивен треньор­ски екип и му даваме гръб и го под­к­репяме. Ние не можем да променим фен­с­ката кул­тура. Ще трябва да се съоб­разяваме със зрителите и да им обяс­няваме. Надявам се да ни раз­берат за Бор­носузов, защото тър­сим най-доброто за отбора”, комен­тира Красимир Балъков.

Преминаването на Бор­носузов в ЦСКА 1948 е доста изненад­ващо, тъй като той минаваше за един от доверените хора на ръковод­с­т­вото на ЦСКА. За бив­шия фут­болист на Литекс и Лев­ски се шумя доста пок­рай плащането за емб­лемата на ЦСКА от “Ред Енимълс“. Това лято обаче Бор­носузов беше увол­нен от “Армията“ и остана без работа.

Крилото на ЦСКА 1948 Даниел Младенов заяви, че очаква победа срещу Етър в днеш­ния двубой между двата тима. Опит­ният флан­гови играч се надява, че той и съот­бор­ниците му ще успеят да се вдиг­нат след загубата с 0:3 от Лев­ски преди сед­мица. “Очак­вам победа — домакини сме срещу Етър, които знаем, че имат проб­леми в със­тава. За под­ценяване не може да става въп­рос. Етър незас­лужено загуби от Лев­ски и нап­рави хубав мач с Локомотив (Плов­див). Нужни са ни точ­ките и всички трябва да сме кон­цен­т­рирани за двубоя. Ясно беше, че пър­вен­с­т­вото става все по-силно. Влизаме като нов отбор и се опит­ваме да играем всеки мач за победа. Имаме време да покажем какво можем и да вземем повече точки. Засега няма голяма изненада от другите отбори”, каза Младенов.

България

Икономика

Loading...

Култура

Юбилейна изложба “120 години от рождението на Асен Василиев“

Юбилейна изложба “120 години от рождението на Асен Василиев“

Днес се отк­рива юбилейна изложба “120 години от рож­дението на Асен Василиев“ в галерията на Кюс­тен­дил. В екс­позицията с творби, които галери…

Прочети още:

Loading...

Свят

В Полша протестират всеки ден срещу забраната на абортите

В Полша протестират всеки ден срещу забраната на абортите

Хиляди хора излизат от над сед­мица по улиците на големите пол­ски градове, за да протес­тират срещу решението на Кон­с­титуцион­ния трибунал (съд…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Властта не иска да каже кой е взел най-много субсидии от 2007 г. досега

Властта не иска да каже кой е взел най-много субсидии от 2007 г. досега

Админис­т­ратив­ният съд във Велико Тър­ново реши Дър­жавен фонд „Земеделие“-Разплащателна аген­ция да отговори на запит­ването на адв. Сева Памукч…

Прочети още:

Loading...