Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет28012021

Брой 19, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Станислав Генчев: Антверпен е силен отбор, но има своите слабости

Станислав Генчев: Антверпен е силен отбор, но има своите слабости

Станислав Генчев: Антверпен е силен отбор, но има своите слабости

Сантана се завърна в състава, Сисиньо още не е готов, разкри наставникът на Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Станис­лав Ген­чев изрази надежда че играчите му са въз­вър­нали фор­мата си преди гос­туването на Анвер­пен в мач от Група „J“ на Лига Европа. Двубоят е тази вечер от 19,55 часа. Специалис­тът беше категоричен, че съпер­никът е силен, но има свои слабости. „Надявам се най-после да успеем да пос­тиг­нем победа, защото нашият отбор не е свик­нал да завър­шва учас­тието си в груповата фаза без точки. Позитивно е, че изиг­рахме два официални мача след принудител­ната пауза на доста фут­болисти. Надявам се те да са въз­вър­нали фор­мата си и съм сигурен, че ще се пред­с­тавим по-добре“, заяви Ген­чев преди отпътуването за Бел­гия.

Сан­тана се завърна в със­тава, но за съжаление Сисиньо още не е готов за игра. Това е един­с­т­вената промяна в срав­нение с групата от мача срещу Тот­нъм в Лон­дон“, допълни треньорът на Лудогорец.

Ант­вер­пен е добър отбор и нес­лучайно има 9 точки. От три години играе по един и същи начин. Има изг­раден стил и много син­х­рон между фут­болис­тите. Въп­реки това има своите слабости. За мен е по-важно нашият отбор да покаже истин­с­кото си лице“, завърши Станис­лав Ген­чев.

Изпъл­нител­ният дирек­тор на Лудогорец Ангел Пет­ричев изрази оптимизъм преди гос­туването на Ант­вер­пен. „Заминаваме с малко по-добро нас­т­роение, тъй като въз­с­тановихме нор­мал­ния тренировъчен процес и изиг­рахме два официални мача след голямото раз­боляване в Лудогорец. Аз вече съм оптимис­тично нас­т­роен“, обяви Пет­ричев.

За да се вър­нем в още по-добро нас­т­роение, трябва да победим. Мисля, че отборът ще покаже съв­сем раз­лично лице в този мач и ако къс­метът е на наша страна, се надявам да пос­тиг­нем победа“, добави изпъл­нител­ният дирек­тор на раз­г­рад­чани.

Съв­сем нор­мално е раз­личи хора и специалисти да си правят рек­лама на гърба на Лудогорец, твър­дейки че преговарят с нас. В момента Станис­лав Ген­чев е начело на отбора и нашата кон­цен­т­рация е към оставащите два двубоя от Лига Европа и срещите в пър­вен­с­т­вото до края на годината. По-важното е тимът да напипа вер­ния ритъм. Това е основ­ната задача в момента“, каза още Пет­ричев.

България

Икономика

Пандемията удари богатите ни градове

Пандемията удари богатите ни градове

Пан­демията от коронавирус удари най-силно най-богатите ни градове. Това е един от изводите на Инс­титута за пазарна икономика, който за девет…

Прочети още:

Loading...

Култура

Татяна Харизанова търси тишината

В галерия „Средец“ на Минис­тер­с­тво на кул­турата се пред­с­тавя пър­вата за тази година изложба на худож­нич­ката Татяна Харизанова. Екс­позицията …

Прочети още:

Loading...

Свят

Одобриха номинацията на Антъни Блинкън за държавен секретар

Одобриха номинацията на Антъни Блинкън за държавен секретар

Комисията по вън­шни работи към Сената на САЩ одобри номинацията на ветерана дип­ломат Антъни Блин­кън за дър­жавен сек­ретар, съобщи Рой­терс.

Ком…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...