Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет28012021

Брой 19, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) В ЦСКА няма контузени играчи преди двубоя в Клуж

В ЦСКА няма контузени играчи преди двубоя в Клуж

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович комен­тира пред­с­тоящото гос­туване на ЧФР Клуж в мач от група „А“ на Лига Европа. Бос­нен­с­кият специалист обяви, че няма пос­тавена цел, но неговото желание е пос­тигането на победа в Румъния. „Ние сме ЦСКА, най-големият отбор в Бъл­гария. Играчите трябва да знаят каква отговор­ност е това и винаги да сме готови да го покажем на терена. Всеки един мач трябва да се играе с голямо желание. Искам да вземем трите точки“, сподели Акрапович преди отпътуването за Румъния.

По всякакъв начин трябва да се опитаме да спечелим и пари, и точки. Не ми е пос­тавена специална цел. Аз от себе си искам много, да оправ­дая доверието в мен. Трябва да мотивирам отбора и да играем по начина, по който се пред­с­тавихме в пос­лед­ния мач. Нямаме проб­леми, ще мога да раз­полагам с всички играчи. Знаем колко мачове изиг­рахме в пос­ледно време. Нор­мално е някои фут­болисти да са изморени. Ако правиш много промени, няма как да намериш най-добрата форма. Ще опитам да нап­равя рокада на един или два поста, ако някои са много изморени. Искам винаги да излизаме с най-добрия със­тав. Нямам инфор­мация кой ще води ЧФР Клуж. Не се занимаваме с проб­лемите на против­ника“, добави треньорът на ЦСКА.

Всички имате инфор­мация, че при нас има фут­болист на проби. Как ще се раз­вият нещата още не знаем. Трудно е сега някой да дойде на проби и да покаже нещо, защото ние на всеки три дни играем мачове. Не може нещо специално да се пробва“, завърши Бруно Акрапович.

България

Икономика

Пандемията удари богатите ни градове

Пандемията удари богатите ни градове

Пан­демията от коронавирус удари най-силно най-богатите ни градове. Това е един от изводите на Инс­титута за пазарна икономика, който за девет…

Прочети още:

Loading...

Култура

Татяна Харизанова търси тишината

В галерия „Средец“ на Минис­тер­с­тво на кул­турата се пред­с­тавя пър­вата за тази година изложба на худож­нич­ката Татяна Харизанова. Екс­позицията …

Прочети още:

Loading...

Свят

Одобриха номинацията на Антъни Блинкън за държавен секретар

Одобриха номинацията на Антъни Блинкън за държавен секретар

Комисията по вън­шни работи към Сената на САЩ одобри номинацията на ветерана дип­ломат Антъни Блин­кън за дър­жавен сек­ретар, съобщи Рой­терс.

Ком…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...