Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря03032021

Брой 43, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) На „Лаута“ чакат двама нови играчи

На „Лаута“ чакат двама нови играчи

Спор­т­ният дирек­тор на Локомотив (Плов­див) — Георги Иванов, сподели впечат­ленията си от кон­т­ролата на “смър­фовете“ срещу Берое, завър­шила 3:0 за плов­див­чани. Гонзо призна, че в тима трябва да прис­тигне цен­т­рален нападател. “Отборът ми хареса срещу Берое, но имаме пред­вид, че са кон­т­ролни мачове. Това е труден период за фут­болис­тите, защото има доста тичане, но желанието им бе на добро ниво“, заяви Гонзо.

“Тър­сим ляв хал­ф­бек и цен­т­рален нападател. Ще дойде фут­болист, който играе в полузащитата и сме в преговори с таран. Даваме въз­мож­ност на юноши на клуба, който от тях покаже добри изяви, ще остане за пос­тоянно“, продължи дирек­торът на Локомотив.

“Диниш Алмейда е изк­лючително сериозно момче. При всички положения, ако няма оферта за него, ще остане при нас до лятото. По никакъв начин не му влияят писанията в медиите“, смята Иванов. Договорът на защит­никът изтича в края на сезона и той вече може да преговаря за оферти с други клубове.

България

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

В седем от дванадесетте населени места у нас, където на 28 фев­руари се проведоха час­тични избори за кмет, БСП учас­тва със свои кан­дидати. Ед…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

В Ямбол започва 22-ят Международен маскараден фестивал “Кукерландия“

От 12 до 14 март в Ямбол и в някои села на община Тун­джа ще се със­тои 22-ят Меж­дународен мас­караден фес­тивал “Кукер­лан­дия“ и Национал­ният ку…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие