Мбапе разколебан за ПСЖ
- Публикувана в Неделя, 24 Януари 2021
Голмайсторът на ПСЖ Килиан Мбапе призна, че все още се колебае за бъдещето си и не е решил дали иска да подпише нов дългосрочен договор с френския шампион. 22-годишният нападател има контракт за още година и половина, а Реал (Мадрид) и Ливърпул се надяват да го привлекат.
„Обсъждаме с клуба да се опитаме да намерим подходящия план. Казах, че мисля за това, защото, ако подпиша, това ще бъде дългосрочен ангажимент към ПСЖ. Много съм щастлив тук. Привържениците и клубът винаги са ми помагали и за това винаги ще съм благодарен. Но искам да помисля какво ще правя през следващите години и къде желая да играя. Скоро ще трябва да взема решение, но все още го обмислям. Ако имах отговор в момента, щях да го дам. Не искам да подписвам договор и да кажа година по-късно, че ще напусна“, каза Мбапе пред Telefoot след двата си гола за победата на ПСЖ с 4:0 над Монпелие.
Световният шампион с Франция от Мондиал 2018 в Русия има 104 гола в 146 мача за парижани, а миналия сезон достигна и до финала в Шампионската лига. През настоящия Мбапе има 14 попадения в 22 участия във всички турнири.