Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт02032021

Брой 42, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Интер на полуфинал след бой и обиди

Интер на полуфинал след бой и обиди

Нападателите на Милан и Интер Златан Ибрахимович и Ромелу Лукаку са си раз­менили обиди по време на скан­дала помежду в голямото дерби за Купата на Италия. „Нерад­зурите“ спечелиха с 2:1 и се класираха за полуфинала в тур­нира. Двамата едва не стиг­наха до бой в края на пър­вото полув­реме. Те си доп­ряха главите и се засипаха с обиди.

Италиан­с­ките телевизии „RAI“ и „Sportmediaset“ раз­к­риха какво точно са си казали двамата играчи.“Хайде, отивай да се занимаваш с твоето лай­няно вуду, малко магаре“, казал Ибрахимович. “Искаш да говорим за майка ми ли, кучи син! Прес­тани да се хилиш“, отговорил Лакука и след това нап­сувал шведа. След това Златан приканил бив­шия си съот­бор­ник в Ман­чес­тър Юнай­тед да раз­решат спора си извън стадиона.

Реп­ликата на Ибрахимович за вудуто е свър­зана със случка от 2018 г. Тогава Лукаку е играч на Евер­тън, а соб­с­т­веникът на клуба Фар­хад Мошири заяви, че нападателят е отказал офер­тата за нов договор, защото е получил “вуду съоб­щение“, изп­ратено от майка му. Тя е присъс­т­вала на специален ритуал в Африка, на който е получила пред­с­казание, че синът й не трябва да остава в Евер­тън, а да под­пише с Челси.

Крис­тиан Ерик­сен донесе победата на Интер с 2:1 в добавеното време. Преди това Ибрахимович отбеляза за Милан в 31-ата минута, а Лукаку изравни от дузпа в 71-ата. Заради скан­дала помежду си двамата нападатели получиха жълти кар­тони. През второто полув­реме Златан беше изгонен от терена в 58-ата минута. В съб­лекал­нята шведът е под­несъл извиненията си на своите съот­бор­ници, но категорично е отрекъл, че е обиж­дал Лукаку на расова основа.

България

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

В седем от дванадесетте населени места у нас, където на 28 фев­руари се проведоха час­тични избори за кмет, БСП учас­тва със свои кан­дидати. Ед…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

В Ямбол започва 22-ят Международен маскараден фестивал “Кукерландия“

От 12 до 14 март в Ямбол и в някои села на община Тун­джа ще се със­тои 22-ят Меж­дународен мас­караден фес­тивал “Кукер­лан­дия“ и Национал­ният ку…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие