Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 271, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) COVID-19 променя плановете на Лудогорец

COVID-19 променя плановете на Лудогорец

Пан­демията от COVID-19 пак удари по плановете за зим­ната под­готовка на Лудогорец. В пос­лед­ната си кон­т­рола по време на лагера в Белек шам­пионите тряб­ваше да играят с БАТЕ (Борисов), но се наложи да бъде нап­равена промяна. Беларус­кият тим е получил заб­рана да пътува за Тур­ция заради слож­ната обс­тановка със заразата в Европа. Затова Лудогорец на 4 фев­руари ще се изп­рави срещу грузин­с­кия Динамо (Тбилиси). Мачът ще започне в 16:00 часа бъл­гар­ско време.

Това е трета промяна в плановете на раз­г­рад­чани, която се налага заради COVID-19. Пър­воначално на 4 фев­руари Лудогорец тряб­ваше да играе със Зенит, но рус­наците отказаха заради пан­демията. В неделя „орлите“ пък тряб­ваше да се изп­равят срещу Марибор. В словен­с­кия тим се оказаха 10 заразени сред фут­болис­тите и треньорите. Затова Лудогорец игра с рус­кия втородивизионен Акрон (Толиати) и загуби с 1:2.

Раз­г­рад­чани излязоха с играчи, които по-рядко имат въз­мож­ност за изява. Съпер­никът откри резул­тата в 24-ата минута. Чет­върт час преди края Доминик Янков все пак се раз­писа след индивидуален пробив за 1:1. Само две минути след това обаче рус­наците отново поведоха. Гол­майс­торът на тима Ардур Газ­данов стреля силно, като топ­ката премина над излез­лия пред врата си Хрис­тов – 1:2, което се оказа край­ният резул­тат в мача.​?

България

Икономика

Андрей Делчев: Горивата ще поскъпват още

Значителен скок на горивата по бен­зинос­тан­циите. С повече от 0,50 лв. за литър или 30% са пос­къп­нали масовите горива за една година, обобщи …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До 31 януари самоосигуряващите се лица, сред които са и много земедел­ски стопани могат да променят вида на осигуряването си, напом­нят от Нац…

Прочети още:

Loading...