Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 271, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Българин се бие със съотборник след мач в НХЛ

Българин се бие със съотборник след мач в НХЛ

Българин се бие със съотборник след мач в НХЛ

Бъл­гар­с­кият хокеен вратар с руски пас­порт Алек­сан­дър Геор­гиев, който в момента е със­тезател на Ню Йорк Рейн­джърс в НХЛ, се е сбил със съот­бор­ника си Тони Деан­джело, съоб­щава пор­талът The Athletic. Инциден­тът се е разиг­рал след загубата на Рейн­джърс от Пит­с­бърг с 4:5. Боят е бил прек­ратен доста бързо от останалите съот­бор­ници и хора от щаба, а вратарят не е тренирал вчера.

Отбелязва се, че Деан­джело след този случай вед­нага е бил включен в драфта за напус­кащи или играчи в тран­с­фер­ната листа. Той прис­тигна в Рейн­джърс през 2017-а година, а през този сезон има 6 мача, както и една асис­тен­ция.

Не се съоб­щава каква точно е причината за инцидента и кой е бил провокаторът. За момента обаче и Рейн­джърс не се пред­с­тавя никак добре в пър­вен­с­т­вото, заемайки пос­лед­ното място в Източ­ната дивизия с 6 точки от 8 мача.

България

Икономика

Андрей Делчев: Горивата ще поскъпват още

Значителен скок на горивата по бен­зинос­тан­циите. С повече от 0,50 лв. за литър или 30% са пос­къп­нали масовите горива за една година, обобщи …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До 31 януари самоосигуряващите се лица, сред които са и много земедел­ски стопани могат да променят вида на осигуряването си, напом­нят от Нац…

Прочети още:

Loading...