Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 151, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА с нов трансферен удар, привлича юноша на ПСВ

ЦСКА с нов трансферен удар, привлича юноша на ПСВ

ЦСКА с нов трансферен удар, привлича юноша на ПСВ

195-сантиметровият централен бранител Мено Кох ще подпише договор за 3,5 години

ЦСКА ще се под­сили до часове с цен­т­рал­ния защит­ник на Ойпен — Мено Кох, съоб­щават медиите в Бел­гия. 195-сантиметровият бранител ще под­пише договор за 3,5 години, но първо трябва да премине задъл­жител­ните медицин­ски тес­тове. Шефовете на бъл­гар­с­кия и бел­гийс­кия клуб вече са пос­тиг­нали договорка, като „чер­вените“ ще платят тран­с­ферна сума за нидер­лан­деца.

Според инфор­мация от бел­гийс­кия елитен фут­болен клуб пред­ложението на ЦСКА е такова, че не може да се откаже. 26-годишният Мено Кох има четири години в ПСВ Айн­д­ховен, където е записал 90 мача за втория тим и два за пър­вия. Играл е още за Утрехт и НАК (Бреда), откъдето преминава в Ойпен през лятото на 2019 години. За бел­гий­ците е изиг­рал 40 шам­пионатни двубоя, в които е реализирал 3 гола.

В същото време хал­фът на ЦСКА Тиаго раз­кри, че не мисли за зав­ръщане в Пор­тугалия. Той призна, че най-доброто му решение е било да напусне родината си и да дойде при “чер­вените“. “Аз планирах да напусна Пор­тугалия и да заиг­рая в чуж­бина. Когато този шанс се появи, аз не се поколебах да го изпол­з­вам“, заяви хал­фът на “чер­вените“ пред ospanenkapodcast.wixsite.com.

Той бе попитан за успеха над Рома. “В този мач аз дадох всичко от себе си, както във всеки друг. Раз­бира се, беше много хубаво да вкарам гол на голям отбор като Рома“, раз­кри Тиаго.

Договорът на фут­болиста изчита скоро и той бе попитан дали има намерение да се върне в Пор­тугалия. “За момента прес­тоят ми в Бъл­гария върви много добре. Няма смисъл от промяна, ще остана тук още няколко години“, завърши Тиаго.

България

Икономика

Loading...

Култура

Оливия Нютън-Джон - символ на триумфа, почина на 73 г.

Оливия Нютън-Джон, супер­з­вез­дата, носителка на наг­ради “Грами“, която триум­фира на върха на поп, кън­три и денс класациите с хитове като “Phy…

Прочети още:

Loading...

Свят

ФБР претърси дома на Тръмп

ФБР претърси дома на Тръмп

Бившият президент обяви, че е обект на политическа репресия

Служители на ФБР претър­сиха дома на бив­шия президент Доналд Тръмп във Флорида, съ…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

6,5 млн. тона жито в хамбарите

6,5 млн. тона жито в хамбарите

Служеб­ният агроминис­тър Явор Гечев няма да заб­ранява вносът на украин­ско зърно,но ще иска то да не се смесва с бъл­гар­с­кото, защото нашето е …

Прочети още:

Loading...