Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 240, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Треньорът на Болоня готви Валентин Антов за титуляр в сряда

Треньорът на Болоня готви Валентин Антов за титуляр в сряда

Бъл­гар­с­кият цен­т­рален защит­ник Вален­тин Антов се очаква запише пър­вите си минути с фланел­ката на новия си отбор Болоня в сряда. Въз­можно е младият ни талант дори да бъде в стар­товия със­тав на “рособлу“, когато неговият тим гос­тува на Каляри в меж­динен кръг от Серия “А“. Това обяви сръб­с­кият нас­тав­ник на Болоня Синиша Михай­лович.

“Дайкс още не се е въз­с­тановил от травма, надяваме се да можем да раз­читаме на него срещу Каляри, също както и на Томиясу. Ако никой от тях не се въз­с­танови нав­реме, при положение, че и Данило е наказан, Антов е един­с­т­веният цен­т­рален защит­ник, с когото раз­полагаме освен Сумаоро“, сподели Михай­лович, цитиран от zerocinquantuno.it, след победата на Болоня у дома с 2:0 срещу Лацио в среща от 24-ия кръг на Серия „А“ и му нанесе трета загуба в пос­лед­ните четири мача във всички тур­нири. В 16-ата минута рим­с­ките “орли“ получиха дузпа за нарушение на Николас Домин­гос, но вратарят Скоруп­ски отрази удара на Чиро Имобиле от бялата точка. Три минути след това Болоня поведе с гол на Мбайе. В 64-ата минута домакините удвоиха пред­нината след удар на Никола Сан­соне.

След успеха си тимът на Синиша Михай­лович има 28 точки на 11-ата позиция. Лацио е шести с 43.

Ювен­тус се издъни и завърши 1:1 при визитата си на Верона в друг мач от кръга. Домакините дори натис­наха след израв­нител­ния гол и само чудес­ните намеси на Вой­чех Шчесни спасиха точ­ката за “биан­конерите“.

Скоро след почив­ката Крис­тиано Роналдо (49) изведе гос­тите нап­ред в резул­тата след асис­тен­ция на Киеза в наказател­ното поле. Антонин Барак (77) изравни, а в 86-ата минута домакините бяха близо и до пъл­ния обрат. След далечен удар на Лазович топ­ката раз­т­ресе нап­реч­ната греда.

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Лавров и Блинкен разговаряха в Стокхолм

Дър­жав­ният сек­ретар на САЩ Антъни Блин­кен се срещна с рус­кия си колега Сер­гей Лав­ров, за да го предуп­реди лице в лице за „сериоз­ните пос­леди…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

5% по-високи заплати за чиновниците догодина

5% по-високи заплати за чиновниците догодина

Инфлацията притеснява всички, но не е чак толкова висока, обави служебният финансов министър Валери Белчев

Въп­реки че все още е рано за оконч…

Прочети още:

Loading...