Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 69, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Благоделят на ЦСКА 1948 иска рефера Попов да бъде изхвърлен от футбола

Благоделят на ЦСКА 1948 иска рефера Попов да бъде изхвърлен от футбола

Благоделят на ЦСКА 1948 иска рефера Попов да бъде изхвърлен от футбола

Съдийската комисия днес ще обяснява поредния гаф в двубой от Първа лига

Основ­ният спон­сор на ЦСКА 1948 Цветомир Най­денов призова след равен­с­т­вото на “чер­вените“ с Лев­ски (0:0), глав­ният рефер на срещата от Първа лига Никола Попов да бъде изх­вър­лен вед­нага от фут­бола. В най-спорния момент на двубоя от 19-ия кръг съдията отсъди дузпа в полза на ЦСКА 1948, но след това я отмени и показа жълт кар­тон на нападателя за симулация. “Дуз­пата е 1000 %! Вратарят на Лев­ски спъва Мит­ков с коляно. Никола Попов трябва да бъде изх­вър­лен от фут­бола вед­нага, не заради този мач само, а за поредица от срещи, в които свири неадек­ватно и сът­вори невиж­дани цир­кове. Изх­вър­лете Попов, останалите поповци ще се оправят или ще напус­нат сами. Попов трябва да бъде раз­с­лед­ван допъл­нително също за това, че съм­нително след неговото наз­начение, коефициен­тът за победа на ЦСКА1948 започна да се качва и се обърна предим­с­т­вото при бук­мей­кърите! Беше ми чудно защо се качва, но след това съдийс­тво, вече раз­б­рах“, написа Най­денов във “Фейс­бук“.

Скан­далът с отменената дузпа в края на мача ЦСКА 1948 — Лев­ски принуди Съдийс­ката комисия да даде извън­редна прес­кон­ферен­ция днес от 15,30 часа, на която ще бъде разяс­нен поред­ния гаф с рефер от Първа лига.

Глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков бе разочарован, че неговият тим не успя да победи Лев­ски. Бала е учуден от дейс­т­вията на съдията Никола Попов, който първо даде дузпа за “чер­вените”, а след това я отмени. Краси на шега заяви, че явно ВАР вече е нав­лязъл в род­ния фут­бол. “Един гол не ни дос­тигна да победим, но като игра сме много доволни. Дейс­т­вахме с желание и заряд. Всяка загубена точка тук е с вкус на поражение. Откакто се вър­нах в бъл­гар­с­кия фут­бол, като започ­нат мачове с такъв заряд, започ­ват да се правят грешки от съдиите. Не може всеки да се оправ­дава, че не е видял. Ако знаете, какво е в съб­лекал­нята след мача. Усещаше се, че този двубой беше за нас. Жалко, че не успяхме да отбележим — не от дузпа, а от редовно положение. То днес ВАР влезе в сила. Щом първо даде дузпа, а после я отмени, явно някъде са му казали на съдията”, каза Балъков.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Франция отваря архивите на Франсоа Митеран за Руанда

Фран­ция ще отвори архивите за Руанда на бив­шия френ­ски президент Фран­соа Митеран, като част от усилието да се раз­бере по-добре ролята й в аф…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Нов модел на ОСП дава свобода в програмиране на мерките

Нов модел на ОСП дава свобода в програмиране на мерките

Националните приоритети и специфики да са водещи при изготвяне на Стратегическите планове

Как върви изгот­вянето на Стратегичес­ките планове за…

Прочети още:

Loading...