Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 114, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ВАР се намесва, когато му е кеф, заяви треньорът на ЦСКА

ВАР се намесва, когато му е кеф, заяви треньорът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Любос­лав Пенев изрази разочарованието си от ВАР след загубата с 0:2 от Локомотив (Пд) на “Лаута“ . Според него поражението няма да пов­лияе на играчите му за пред­с­тоящия финал срещу Арда в тур­нира за Купата на Бъл­гария в сряда на национал­ния стадион „Васил Лев­ски“.

“Има и такива мачове. Опитахме се, отп­равихме удари, но неточни. Трябва да подоб­рим това. Пър­вото полув­реме играхме добре, стег­нато, дис­цип­линирано. Второто отс­тъпихме инициативата и това ни поп­речи да победим. Изпус­нахме кон­т­рола върху мача. Ще анализирам греш­ките и показаното на терена. Ние се под­гот­вяхме за този двубой от няколко дни, сега идва след­ващия“, започна Пенев.

ВАР се намесва, когато му е кеф. Гледам мачовете откакто е въведен. Ще се рад­вам да бъде в услуга на съдиите. ако има нарушение, значи е фаул, дузпа и т.н. Дано видеосис­темата им помага да бъдат обек­тивни. И на прак­тика, и на теория няма да ни пов­лияе тази загуба. Не абдикираме от никъде. Ще играем за победа и в трите срещи до края на сезона“, добави нас­тав­никът на “чер­вените“.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Индия регистрира световен рекорд по брой на смъртните случаи от COVID-19 за един ден

Дания обяви вчера пос­лед­ните етапи от плана си за отмяна…

Прочети още:

Loading...

Земеделие