Вестник Земя - национален всекидневник

Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 111, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Веселин Великов сам си тръгнал от Ботев (Вр)

Веселин Великов сам си тръгнал от Ботев (Вр)

Ботев (Враца) и треньорът Веселин Великов се разделиха, според информация на БТА „по взаимно съгласие“. Наставникът пое отбора в доста деликатен момент и успя да го спаси от изпадане от Първа лига.„Да, потвърждавам, че повече няма да водя Ботев (Вр). Искам да бъде ясна причината – аз си тръгвам, а не съм уволнен. Тръгвам си, защото се появи голямо разминаване между мен и ръководството на клуба. Шефовете казаха, че ще намалят драстично бюджета и ще се разчита само на млади футболисти. Когато постъпих на работа, нямаше такива условия. Сега обаче се появиха изисквания. Моята цел беше на съчетая сплавта между млади и опитни. Исках да привлечем четирима футболисти с опит. Ще ви кажа един от тях – Стефан Христов от Царско село. Имах договорка с него, но шефовете на Ботев твърдят, че бил стар. Как ще е стар – той е на 31 години с голям опит във футбола и щеше да ни помогне. Казах на босовете, че няма как в елита да гоним цели при това положение. Затова нека си намерят друг треньор“, разясни пред БЛИЦ Веселин Великов.

България

Служебният кабинет отчете успешен мандат

Служебният премиер Гълъб Донев отчете успешно проведени предсрочни избори, ръст на инвестициите и мерки за овладяване на инфлацията и напред...

Прочети още:

Loading...

Икономика

Нова наредба променя изискванията за животновъдните обекти

Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 44 от 2006 г. за ветеринарномедицинските изисквания към животновъдните обекти е пуб...

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Михаил Белчев получи специалната награда „Дървото на надеждата“

Поетът, композитор и певец Михаил Белчев удостоиха със специалната награда на община Челопеч „Дървото на надеждата“ за цялостно творчество.

П...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Бъдещи първокласници от ДГ „Славейче“ засадиха дръвчета в двора на детската градина

Мотото на патриотичното събитие бе „Посади дърво, създай живот!“. Партньор в инициативата е Южноцентралното държавно предприятие в Смолян, к...

Прочети още:

Loading...