Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 114, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Шеста поредна победа за Бразилия

Шеста поредна победа за Бразилия

Шеста поредна победа за Бразилия

Бразилия вече насочва вниманието си към пред­с­тоящата Копа Америка и пър­вия мач срещу Венецуела. В светов­ните квалификации “селесао” върви по план. Отборът на Тите пос­тигна шеста поредна победа и оглавява класирането в зона КОН­МЕБОЛ с пълен актив от 18 точки. Успеха с 2:0 при гос­туването на Параг­вай донесоха Ней­мар и Лукас Пакета. Домакините можеха да стиг­нат поне до равен­с­тво, но им лип­с­ваше прециз­ност при завър­ш­ването на атаките. Със­тавът на Едуардо Берицо игра напълно рав­нос­тойно, но има само една победа и с актив от 7 точки е на 6-о място в под­реж­дането.

В стар­товите 11 на Бразилия се появиха Едер­сон, Роберто Фир­мино и Габ­риел Жезус. Бяха изминали едва 4 минути, когато топ­ката се озова в Ней­мар и звез­дата на Пари Сен Жер­мен тех­нично я насочи в мрежата. Пакета замени Фред на почив­ката и именно той гаран­тира трите точки на гос­тите в добавеното време.

Уруг­вай записа второ поредно нулево равен­с­тво, този път срещу Венецуела. Луис Суарес и ком­пания нап­равиха немалко пропуски, а гол на домакините беше отменен заради игра с ръка на Жозеф Мар­тинес.

Още по-голямо разочарование преживя Чили. Тимът имаше шанс да над­г­ради след равен­с­т­вото срещу Аржен­тина и да се изкачи в класирането, но вместо това стигна само до 1:1 у дома срещу Боливия.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Индия регистрира световен рекорд по брой на смъртните случаи от COVID-19 за един ден

Дания обяви вчера пос­лед­ните етапи от плана си за отмяна…

Прочети още:

Loading...

Земеделие