Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 149, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Футболист на ЦСКА ще играе на Копа Америка

Футболист на ЦСКА ще играе на Копа Америка

Нападателят на ЦСКА Жорди Кай­седо попадна сред изб­раниците на треньора на Еквадор Гус­таво Алфаро за Копа Америка. Специалис­тът включи играча на “чер­вените“ в списъка си от 28 фут­болисти, на които ще раз­чита в кон­тинен­тал­ния фут­болен тур­нир. Кай­седо взе учас­тие и в пос­лед­ните две световни квалификации в зона Южна Америка — загубите с 0:2 от Бразилия и 1:2 от Перу.

Копа Америка трябва да започне в неделя с мача между Бразилия и Венецуела на стадион “Мане Гаринча“ в столицата Бразилия. Дали тур­нир обаче наис­тина ще има — ще стане ясно окон­чателно днес, когато по казуса ще се произ­несе Вър­хов­ният съд в Бразилия.

Бразил­ците не са съг­ласни с решението на президента Жаир Бол­сонаро да пред­ложи домакин­с­тво на тур­нира на фона на многото новозаразени с коронавирус в страната.

ЦСКА се събира утре за началото на лят­ната си под­готовка. Уикен­дът обаче е определен за фун­к­ционални изс­лед­вания на играчите, а от понедел­ник ще се започне с интен­зив­ните тренировъчни занимания, съоб­щиха “чер­вените“ в сайта си.

Пър­вият етап от под­готов­ката ще протече на клуб­ната база „Пан­чарево“. На бъл­гар­ска земя ще се със­тои най-вероятно една кон­т­рола. “От 25 юни “армей­ците“ заминават на двусед­мичен лагер в Авс­т­рия, където са пред­видени нови четири проверки. Засега са пот­вър­дени срещите с нем­с­кия Вер­дер и гръц­кия шам­пион Олим­пиакос. В момента се водят преговори за още два спаринга със силни съпер­ници. Тепърва пред­с­тоят новини и раз­витие по селек­цията, по която усилено се работи. От пър­вия ден с тима започва новото попъл­нение Йоан Баи“, съоб­щават от клуба.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

ЮНЕСКО добавя 33 нови обекта към списъка на световното културно наследство

ЮНЕСКО добавя 33 нови обекта към списъка на световното културно наследство

Потвърдени са около две дузини културни обекти, както и 1394 км железопътна линия в Иран

След няколко дни онлайн обсъж­дания Организацията на …

Прочети още:

Loading...

Земеделие