Вестник Земя

Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 57, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Лудогорец търси универсиални футболисти

Лудогорец търси универсиални футболисти

Лудогорец търси универсиални футболисти

Искаме да вземем поне още един или двама нови, призна треньорът на тима от Разград Валдас Дамбраускас

Старши треньорът на Лудогорец Вал­дас Дам­б­раус­кас заяви преди отпътуването на отбора за Авс­т­рия, че търси под­сил­ване на още няколко позиции, като се стреми да намери добри универ­сални играчи. “Селек­цията не спира, дори когато тран­с­фер­ният прозорец е зат­ворен. Имам добър отбор, но желая да се под­силим с още няколко нови играчи. Не искам да говоря за специфични позиции, сега повече тър­сим универ­сални фут­болисти, които могат да свър­шат работа на повече пос­тове. Със сигур­ност искаме да се под­силим на още 12 позиции“, каза Дам­б­раус­кас.

Новият тех­нически дирек­тор на Лудогорец Коз­мин Моци заяви преди заминаването на шам­пионите за под­гот­вителен лагер в Австрия:“Целта е да се под­гот­вим добре и да пос­тиг­нем най-важната цел, която е групите на Шам­пион­с­ката лига. Чака ни тежък период, но вяр­вам, че можем да се класираме. Всеки трябва да мисли за най-високото ниво. Националите ще се включат по-късно в лагера, защото трябва да починат. Преговаря се с Кирил Дес­подов. Не знам колко сме близо, но се говори всеки ден с него.“

Бранителят на Лудогорец Антон Недял­ков призна, че все още не е напълно въз­с­тановен от кон­тузията, която получи през миналия сезон. Той си пожела класиране със “зелените“ в Шам­пион­с­ката лига. “Нас­т­роението е добро, всички са отпочинали, заредени преди началото на под­готов­ката. Чакаме още няколко човека, надявам се под­готов­ката да мине по-добрия начин. Все още не съм напълно готов, ще правя хем въз­с­тановяване, хем под­готовка. Шам­пион­с­ката лига винаги е била цел в отбор като Лудогорец, надявам се да имаме поне малко къс­мет и да усетим тази тръпка. От една страна ме е яд, че не бях в национал­ния отбор за пос­лед­ните кон­т­роли, мом­четата се стараха — това че не се получава, не е от тол­кова голямо значение. Те са млади — щом има млади, има бъдеще, нали така каз­ват всички. Надявам се национал­ния отбор да тръгне нап­ред“, заяви Недял­ков.

Тит­лата в Бъл­гария? Винаги сме имали кон­курен­ция — ЦСКА, Лев­ски, Локомотив (Плов­див), Арда. Не ни е като фикс идея да станем шам­пиони, но винаги се стремим да играем за победа и да станем първи. Тит­лата те праща в Шам­пион­с­ката лига, което е най-важното нещо“, допълни 28-годишният защит­ник.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие