Треньорът извадил от състава голмайстора на Лудогорец
- Сряда, 21 Юли 2021
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци заяви, че разградчани ги чака тежък мач срещу Мура. Румънецът говори пред репортерите на летище “Варна“ преди заминаването на шампионите за Словения, където тази вечер от 21 часа те ще се изправят срещу Мура във втория квалификационен кръг на Шампионската лига.
“Знаем, че ни чака много тежък мач в Словения, но аз се надявам, че момчетата могат да играят и по-добре, отколкото играха срещу ЦСКА. Добре е, че реваншът е в Разград с нашите фенове до нас, така че ние отивам там с мисълта да бием, защото Лудогорец винаги излиза за победа. Мура са добър отбор. Те станаха шампиони, като победиха Марибор с 3:1 в последния кръг. Решението за Клаудиу Кешеру е на терньора и той може да говори за тези неща“, каза Моци.
Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас разясни защо е извадил от групата Клауду Кешеру за предстоящите два мача с Мура. „Искам да видя добър резултат, игра и победа. Мисля, че ментално сме на по-високо ниво от миналата година. Искам да има една стабилност в резултатите и представянето на отбора. Разполагаме с 20 равностойни играчи. Това е лимитът, който може да запълним за мачовете от Шампионската лига. Може да пътуват 25 футболисти. Не е лесно решение. Знаете какъв играч е Клаудиу Кешеру и колко е дал на клуба, но в момента гледам какво е най-доброто за Лудогорец. Искам да намеря точния баланс в нападението, защитата по фланговете и централната халфова линия. Мисля, че избрахме най-добрия отбор за тези два мача“, заяви треньорът на Лудогорец.