Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 62, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Треньорът извадил от състава голмайстора на Лудогорец

Треньорът извадил от състава голмайстора на Лудогорец

Тех­ничес­кият дирек­тор на Лудогорец Коз­мин Моци заяви, че раз­г­рад­чани ги чака тежък мач срещу Мура. Румънецът говори пред репор­терите на летище “Варна“ преди заминаването на шам­пионите за Словения, където тази вечер от 21 часа те ще се изп­равят срещу Мура във втория квалификационен кръг на Шам­пион­с­ката лига.

“Знаем, че ни чака много тежък мач в Словения, но аз се надявам, че мом­четата могат да играят и по-добре, откол­кото играха срещу ЦСКА. Добре е, че реван­шът е в Раз­г­рад с нашите фенове до нас, така че ние отивам там с мисълта да бием, защото Лудогорец винаги излиза за победа. Мура са добър отбор. Те станаха шам­пиони, като победиха Марибор с 3:1 в пос­лед­ния кръг. Решението за Клаудиу Кешеру е на тер­ньора и той може да говори за тези неща“, каза Моци.

Треньорът на Лудогорец Вал­дас Дам­б­раус­кас разясни защо е извадил от групата Клауду Кешеру за пред­с­тоящите два мача с Мура. „Искам да видя добър резул­тат, игра и победа. Мисля, че мен­тално сме на по-високо ниво от миналата година. Искам да има една стабил­ност в резул­татите и пред­с­тавянето на отбора. Раз­полагаме с 20 рав­нос­тойни играчи. Това е лимитът, който може да запъл­ним за мачовете от Шам­пион­с­ката лига. Може да пътуват 25 фут­болисти. Не е лесно решение. Знаете какъв играч е Клаудиу Кешеру и колко е дал на клуба, но в момента гледам какво е най-доброто за Лудогорец. Искам да намеря точ­ния баланс в нападението, защитата по флан­говете и цен­т­рал­ната хал­фова линия. Мисля, че изб­рахме най-добрия отбор за тези два мача“, заяви треньорът на Лудогорец.

България

Хибридна заплаха

Едно време Плев­нелиев раз­п­равяше, че рус­наците летели над Черно море, за да ни карат да ги прех­ващаме и така да израз­ход­ваме ресурса на изтр…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Търсите качествена земя под наем? Вижте в сайта на „Агрион“

Търсите качествена земя под наем? Вижте в сайта на „Агрион“

Дружеството стартира процедурата по отдаване на земеделските си парцели

Над­даването за плодородна земя под наем от „Агрион“ започва от 3 апри…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Патрушев: Русия има оръжия да унищожи САЩ, ако съществуването й е застрашено

Патрушев: Русия има оръжия да унищожи САЩ, ако съществуването й е застрашено

Украйна може да бъде унищожена за година и половина, ако конфликтът не бъде решен, твърди Тръмп

Русия има оръжия, с които да унищожи всеки вр…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...