Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Треньорът извадил от състава голмайстора на Лудогорец

Треньорът извадил от състава голмайстора на Лудогорец

Тех­ничес­кият дирек­тор на Лудогорец Коз­мин Моци заяви, че раз­г­рад­чани ги чака тежък мач срещу Мура. Румънецът говори пред репор­терите на летище “Варна“ преди заминаването на шам­пионите за Словения, където тази вечер от 21 часа те ще се изп­равят срещу Мура във втория квалификационен кръг на Шам­пион­с­ката лига.

“Знаем, че ни чака много тежък мач в Словения, но аз се надявам, че мом­четата могат да играят и по-добре, откол­кото играха срещу ЦСКА. Добре е, че реван­шът е в Раз­г­рад с нашите фенове до нас, така че ние отивам там с мисълта да бием, защото Лудогорец винаги излиза за победа. Мура са добър отбор. Те станаха шам­пиони, като победиха Марибор с 3:1 в пос­лед­ния кръг. Решението за Клаудиу Кешеру е на тер­ньора и той може да говори за тези неща“, каза Моци.

Треньорът на Лудогорец Вал­дас Дам­б­раус­кас разясни защо е извадил от групата Клауду Кешеру за пред­с­тоящите два мача с Мура. „Искам да видя добър резул­тат, игра и победа. Мисля, че мен­тално сме на по-високо ниво от миналата година. Искам да има една стабил­ност в резул­татите и пред­с­тавянето на отбора. Раз­полагаме с 20 рав­нос­тойни играчи. Това е лимитът, който може да запъл­ним за мачовете от Шам­пион­с­ката лига. Може да пътуват 25 фут­болисти. Не е лесно решение. Знаете какъв играч е Клаудиу Кешеру и колко е дал на клуба, но в момента гледам какво е най-доброто за Лудогорец. Искам да намеря точ­ния баланс в нападението, защитата по флан­говете и цен­т­рал­ната хал­фова линия. Мисля, че изб­рахме най-добрия отбор за тези два мача“, заяви треньорът на Лудогорец.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие