Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 187, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Стойчо Младенов: Само ЦСКА плаща наем за стадиона

Стойчо Младенов: Само ЦСКА плаща наем за стадиона

Стойчо Младенов: Само ЦСКА плаща наем за стадиона

Това е терор срещу нас, престъпление срещу клуба, твърди треньорът на „червените“

Нас­тав­никът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че само “чер­вените“ плащат месечен наем за пол­з­ване на своя стадион. Екзекутора на Ливър­пул добави, че “чер­вените“ имат сили да дадат отпор на Рома в Лигата на кон­ферен­циите. “Отборът се раз­вива положително. Изг­раж­даме стабилен със­тав, който ЦСКА зас­лужава да има. Надявам се да се справим с тази задача. При зав­ръщането ми исках да заваря “Армията“ малко по-различна. Но се надявам със задачата, с която се е заел нашият соб­с­т­веник Гриша Ган­чев, да я завърши. Имаме спънки в това естес­тво. Като знам какъв харак­тер е, ще се справи и с това предиз­викател­с­тво. Говоря за самия стадион. Само ние плащаме наем. Това е терор срещу ЦСКА, прес­тъп­ление“, обяви Младенов.

Сигурен съм, че сме готови да се сбием с Рома. Жал ми беше да гледам ЦСКА така, както играхме срещу Лиепая. Бързо прев­к­лючихме на шеста скорост. Няма друг път, само този на победата. Фут­болис­тите трябва да са отговорни и да знаят в какъв клуб се намират. Имам екип от хора, от което съм изк­лючително доволен. Доста години сме заедно. За първи път работя с Кирил Дин­чев, но съм доволен и от него. Той знае какво да нап­рави, за да подобри със­тоянието на отбора физически“, продължи треньорът на „армей­ците“.

Преди реванша с Вик­тория им пус­нах клип от мача на ЦСКА с Блек­бърн на “Армията“. Ние влизаме в извън­редни ситуации и трябва да се справяме, да преценяваме какви са въз­мож­нос­тите на отбора и да определим схемата на игра. Това е пасианс, който трябва да под­редиш. ЦСКА трябва да играе с крилата и да атакува. Намерихме точ­ното място на всеки един от фут­болис­тите. Но нищо нямаше да се получи без пъл­ното доверие и под­к­репа от страна на ръковод­с­т­вото. Трябва да сме едно цяло. Винаги съм си тръг­вал от ЦСКА заради проб­леми с ръковод­с­т­вото. Сега има екип­ност и това трябва да продължи до края на договора ми“, каза Екзекутора на Ливър­пул.

С Жозе Моуриньо, пътувах до Бразилия по времето на Васил Бож­ков в ЦСКА. Той тър­сеше вратар, аз защит­ник и полузащит­ник. Исках Даниел Кар­вальо, но Бож­ков не поз­воли да го вземем заради цената. После видяхте какво пос­тигна Кар­вальо. Прекарахме чудесни 10 дни в Бразилия с Моуриньо. Една вечер бяхме заедно с Ромарио. Не спря да говори за Христо Стоич­ков, раз­каз­ваше истории с него. Моуриньо е изк­лючителен човек, много земен, народен човек. Какъвто беше в началото, такъв си е и сега. Поз­навам и помощ­ниците му. Жозе е професионалист на 100%. За мен той е най-добрият треньор в света. В работата си е тол­кова строг, че си нямате пред­с­тава. Не прощава“, раз­каза Младенов.

Срещу Рома трябва да дос­тавим удовол­с­т­вие на нашите фенове. Нап­равихме мак­симал­ното до момента, даже повече от мак­симал­ното. Нашата пуб­лика е много взис­кателна и така трябва да бъде, но фут­болис­тите не трябва да бъдат обиж­дани, това е край­ност. ЦСКА има много добра основа и трябва само да над­г­раж­даме. Няма какво да губим срещу Рома, само може да спечелим. Всичко е въз­можно. Нищо, че излизаме срещу най-добрия треньор в света. Ще защитим честа на ЦСКА. Не само в този двубой, но и в цялата поредица от мачове“, заяви Стойчо Младенов пред “Дир“.

В същото време стана ясно, че швед­ски съдии ще ръководят мача Рома – ЦСКА от Лигата на кон­ферен­циите. Срещата от пър­вия кръг в група “С“ ще се играе утре от 22 часа на “Олим­пико“ в Рим. Главен арбитър ще бъде 32-годишният Глен Ниберг. Шведът за пос­ледно ръководи мач на бъл­гар­ски отбор в евротур­нирите на 1 август 2019 година. Тогава Лев­ски загуби с 0:4 от АЕК (Лар­нака) в срещата-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа в София.

България

Икономика

Култура

Кенет Брана отличен с голямата награда в Торонто

Британ­с­кият филм “Бел­фаст“ спечели голямата наг­рада на 46-ия Меж­дународен фил­мов фес­тивал в Торонто.

Биог­рафична драма на британ­с­кия режисьор…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Торовите заводи спират работа заради скъпия газ

Торовите заводи спират работа заради скъпия газ

От януари 2022 г. токът за бита ще поскъпне поне с 50%, предвижда енергиен експерт

Ряз­кото пос­къп­ване на тока в Европа се дължи на новите цен…

Прочети още:

Loading...