Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 241, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Пирин губел точки заради съдиите

Пирин губел точки заради съдиите

Пирин губел точки заради съдиите

В предстоящите двубои ще започнем да побеждаваме, убеден е Станислав Костов

Фут­болис­тът на Пирин (Благоев­г­рад) Станис­лав Кос­тов говори пред Sportal.bg за прехода на тима от Втора към Първи лига, за пос­лед­с­т­вията от скан­дала между Станис­лав Манолев и фут­болиста на ЦСКА Амос Юга и проб­лемите със съдиите.

- Как оценяваш пред­с­тавянето на Пирин в елита до този момент?

- Не започ­нахме така, както всички очак­вахме. Може би загубихме повече точки, загубихме няколко мача, но във фут­бола е така. Изпус­нахме някои моменти, но има още доста мачове още, така че смятам, че ще коригираме нещата и ще започ­нем да играем по-добре и да печелим повече точки.

- Труден ли е преходът от Втора към Първа лига, въп­реки че в този отбор сте съб­рани доста добри и доказани фут­болисти и не би тряб­вало да имате чак такива зат­руд­нения?

- В момен­т­ното със­тояние има труд­ности. Не искам да се оправ­давам, но в пър­вите кръгове играхме срещу доста силни отбори. Освен това имаме пос­тоянно кон­тузии, наказания, това със сигур­ност пов­лиява. Пак каз­вам, че ние ще минем през това, има още много мачове, ще се оправим и ще сме на по-горно място, от което сме сега.

- Какви бяха целите пред отбора?

- Целите ни са едни. Трябва да играем добре, да побеж­даваме и да рад­ваме хората. Не смятам, че са се променили. Пак каз­вам, тепърва започ­ваме да градим този отбор и да израс­т­ваме нагоре.

- Чисто спортно-технически къде виж­даш слабос­тите на Пирин?

- Не ги виж­дам. Аз не мога да комен­тирам. Има си старши-треньор, който вижда и слабос­тите, и хубавите неща. Когато има нещо, той ни казва доста точно и коригираме нещата.

- Вече близо две години работите с Уорън Фийни, какъв е той като треньор?

- Г-н Фийни е чудесен човек, много добър специалист. Държи се добре с нас, помага ни много. Ние всички вътре в съб­лекал­нята много го харес­ваме и винаги зас­таваме зад него. И тренираме добре, всичко ни се получава, просто този преход, който ще мине, ще стават нещата още по-добре.

- Как се отрази скан­далът със Станис­лав Манолев и Амос Юга на отбора?

- Станис­лав Манолев е много добър и опитен играч и много ни лип­сва. Със сигур­ност Манолев не е расист, а те го изкараха какъв ли не.

- А как се отразяват скан­далите със съдиите?

- Отразява се до такава степен, че пос­тоянно губим точки заради съдиите.

- Пред­с­тои ви мач с Арда в Кър­джали. Какви са очак­ванията за този сблъсък?

- Труден мач. Арда е добър отбор. Сега има и нов треньор. Там са съб­рани много добри фут­болисти, но ние отиваме със самочув­с­т­вие и трябва да спечелим вече този мач, за да можем да тръг­нем нагоре. Ако спечелим един мач навън, всичко ще се нор­мализира и ще бъде добре.

България

Икономика

Култура

Свят

Тръмп нарече американски генерал “проклет идиот“

Бив­шият президент на САЩ Доналд Тръмп се изказа грубиян­ски за начал­ника на Обединения комитет на началник-щабовете на американ­с­ката армия Ма…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Земеделската земя в Югозападна България е най-евтината в ЕС

Земеделската земя в Югозападна България е най-евтината в ЕС

Общо за страната ни сред­ната цена на обработ­ваемата земя е изчис­лена на 5328 евро на хектар,сочат данни на европейс­ката статис­тическа служба…

Прочети още:

Loading...