Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 151, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Юнайтед и Челси на 1/8-финалите

Юнайтед и Челси на 1/8-финалите

Ман­чес­тър Юнай­тед и Челси си осигуриха “билети“ за 1/8-финалите в Шам­пион­с­ката лига. Те се присъединиха към вече класиралите се за след­ващия етап Ювен­тус, Байерн (Мюн­хен), Ливър­пул и Аякс. “Чер­вените дяволи“ взеха “виза“ за след­ващта фаза, след като се наложиха с 2:0 при гос­туването на Виляреал, а лон­дон­чани сразиха с гръм­кото 4:0 гос­туващия Ювен­тус.

Аталанта завърши наравно 3:3 при гос­туването си на Йънг Бойс, като по този начин събра 6 точки и запази шан­сове за класиране. В пос­лед­ният кръг итилиан­с­кият тим ще се изп­рави срещу Виляреал, който има 7 точки.

В група “Е“ Байерн вече е сигурен осминафиналист, като си гаран­тира пър­вото място в групата, побеж­давайки с 2:1 като гост Динамо (Киев). Бар­селона пропусна шанс да си осигури място в след­ващата фаза и завърши наравно 0:0 в домакин­с­т­вото си на Бен­фика. Каталун­ците имат 7 точки до момента, а лисабон­с­ките “орли“ са с 5.

В група “G“ се завърза още повече, след като Лил спечели минимално с 1:0 над РБ (Зал­ц­бург) и не му поз­воли да си осигури класиране нап­ред. С тази победа френ­с­кият шам­пион оглави времен­ното класиране в групата и нап­рави важна крачка към елиминациите. В другият мач между Севиля и Вол­ф­с­бург испан­с­кият тим спечели с 2:0 и всичко в групата ще се решава в пос­лед­ния кръг.

В група “Н“ Зенит завърши 1:1 при гос­туването си на Мал­мьо в двубой без значение за край­ното класиране.

България

Икономика

Loading...

Култура

Оливия Нютън-Джон - символ на триумфа, почина на 73 г.

Оливия Нютън-Джон, супер­з­вез­дата, носителка на наг­ради “Грами“, която триум­фира на върха на поп, кън­три и денс класациите с хитове като “Phy…

Прочети още:

Loading...

Свят

ФБР претърси дома на Тръмп

ФБР претърси дома на Тръмп

Бившият президент обяви, че е обект на политическа репресия

Служители на ФБР претър­сиха дома на бив­шия президент Доналд Тръмп във Флорида, съ…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

6,5 млн. тона жито в хамбарите

6,5 млн. тона жито в хамбарите

Служеб­ният агроминис­тър Явор Гечев няма да заб­ранява вносът на украин­ско зърно,но ще иска то да не се смесва с бъл­гар­с­кото, защото нашето е …

Прочети още:

Loading...