Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 271, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Юнайтед и Челси на 1/8-финалите

Юнайтед и Челси на 1/8-финалите

Ман­чес­тър Юнай­тед и Челси си осигуриха “билети“ за 1/8-финалите в Шам­пион­с­ката лига. Те се присъединиха към вече класиралите се за след­ващия етап Ювен­тус, Байерн (Мюн­хен), Ливър­пул и Аякс. “Чер­вените дяволи“ взеха “виза“ за след­ващта фаза, след като се наложиха с 2:0 при гос­туването на Виляреал, а лон­дон­чани сразиха с гръм­кото 4:0 гос­туващия Ювен­тус.

Аталанта завърши наравно 3:3 при гос­туването си на Йънг Бойс, като по този начин събра 6 точки и запази шан­сове за класиране. В пос­лед­ният кръг итилиан­с­кият тим ще се изп­рави срещу Виляреал, който има 7 точки.

В група “Е“ Байерн вече е сигурен осминафиналист, като си гаран­тира пър­вото място в групата, побеж­давайки с 2:1 като гост Динамо (Киев). Бар­селона пропусна шанс да си осигури място в след­ващата фаза и завърши наравно 0:0 в домакин­с­т­вото си на Бен­фика. Каталун­ците имат 7 точки до момента, а лисабон­с­ките “орли“ са с 5.

В група “G“ се завърза още повече, след като Лил спечели минимално с 1:0 над РБ (Зал­ц­бург) и не му поз­воли да си осигури класиране нап­ред. С тази победа френ­с­кият шам­пион оглави времен­ното класиране в групата и нап­рави важна крачка към елиминациите. В другият мач между Севиля и Вол­ф­с­бург испан­с­кият тим спечели с 2:0 и всичко в групата ще се решава в пос­лед­ния кръг.

В група “Н“ Зенит завърши 1:1 при гос­туването си на Мал­мьо в двубой без значение за край­ното класиране.

България

Икономика

Андрей Делчев: Горивата ще поскъпват още

Значителен скок на горивата по бен­зинос­тан­циите. С повече от 0,50 лв. за литър или 30% са пос­къп­нали масовите горива за една година, обобщи …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До 31 януари самоосигуряващите се лица, сред които са и много земедел­ски стопани могат да променят вида на осигуряването си, напом­нят от Нац…

Прочети още:

Loading...