Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 99, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА праща Алън Пардю на специална мисия

ЦСКА праща Алън Пардю на специална мисия

ЦСКА праща Алън Пардю на специална мисия

Англичанинът ангажиран и с плановете за нов стадион

Съвет­никът на соб­с­т­вениците на ЦСКА Алън Пардю съобщи интересна новина в интер­вюто си за в. „Дейли Мейл“. 60-годишният анг­личанин раз­кри с какво точно се занимава при „армей­ците“. Пардю приз­нава, че е ангажиран с плановете за изг­раж­дането на нов стадион на „чер­вените“, освен това има медийни задъл­жения и такива по прив­личането на играчи. Специалис­тът с опит във Вис­шата лига призна, че му пред­с­тои посещение в Мароко, където ще наб­людава фут­болисти.

Алън Пардю допълни, че новата му роля в ЦСКА е много по-спокойна, тъй като цялото нап­режение от пред­с­тавянето на отбора и от очак­ванията на феновете пада изцяло върху треньора Стойчо Младенов. В интер­вюто специалис­тът засегна и ситуацията в бъл­гар­с­кия фут­бол. Пардю сподели, че основ­ният кон­курент на ЦСКА в пър­вен­с­т­вото е Лудогорец, а това, че соб­с­т­веникът на раз­г­рад­чани притежава ком­панията, която държи телевизион­ните права, прави задачата на Стойчо Младенов и фут­болис­тите по-трудна.

“Клубът е имал страхотни моменти в миналото, големи победи срещу Ливър­пул и Байерн (Мюн­хен), но това е много, много назад във времето. Раз­ликата между класирането в евротур­нирите и това да не преодолееш квалификацион­ните кръгове е в рам­ките на половин милион паунда”, раз­кри Пардю.

ЦСКА загуби от Бодьо/Глимт с 0:2 в Лигата на кон­ферен­циите, но сблъсъкът с Лудогорец днес анг­лийс­кият специалист определя като “голямата цел“. “С Лудогорец се гоним в класирането. Соб­с­т­веникът на тима от Раз­г­рад притежава ком­панията, която държи телевизион­ните права за бъл­гар­с­кия фут­бол. Това прави задачата ни по-трудна — правилно ли е това? Спечелихме Купата на Бъл­гария през миналия сезон, като ги победихме на полуфинала. Сега трябва да ги притис­нем и за пър­вен­с­т­вото. Съб­рахме качес­т­вен отбор с доста нисък бюджет и тези дирек­тни мачове най-вероятно ще определят в каква посока ще отиде тит­лата“, каза още Алън Пардю пред “Дейли мейл“.

България

Икономика

Родните картофи ще поскъпнат двойно тази година

Родните картофи ще поскъпнат двойно тази година

Спочти 100% са се повишили раз­ходите за декар земедел­ска продук­ция в сек­тор “Плодове и зелен­чуци“, това са наб­людения на произ­водители от Го…

Прочети още:

Loading...

Култура

Седмица на българската книга започва в Париж

Бъл­гар­с­кият кул­турен инс­титут във френ­с­ката столица пос­реща праз­ника на бъл­гар­с­ката прос­вета и кул­тура 24 май със седем дни, пос­ветени на бъ…

Прочети още:

Loading...

Свят

Москва: Над 1700 украински бойци са напуснали “Азовстал“ от понеделник насам

Москва: Над 1700 украински бойци са напуснали “Азовстал“ от понеделник насам

Киев удължава военното положение и мобилизацията с още 90 дни

ЕК дава спешно 248 млн. евро на Полша, Румъния, Унгария, Словакия и Чехия за бе…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...