Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 124, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Ники Михайлов недоволен от ремито

Ники Михайлов недоволен от ремито

Ники Михайлов недоволен от ремито

Вратарят на Лев­ски Николай Михай­лов бе недоволен от нулевото равен­с­тво срещу Арда в среща от 16-ия кръг на Първа лига. “Не беше добър мач за нас. Това което тренирахме не се получи. Не знам защо. Трябва да играем по-добре с всеки изминал мач. Това не се получава. Треньорът ще каже какво трябва да подоб­рим. Днес не зас­лужавахме трите точки”, каза капитанът на “сините”.

“Рад­вам се, че трети пореден мач не допус­каме гол. Имахме само една ситуация. Това е несериозно за Лев­ски. Трябва да се под­гот­вим за след­ващия двубой и да изв­лечем мак­симален брой точки. Няма дос­татъчно под­к­репа по флан­говете. Не съз­даваме положения за нашия нападател. Имаме и кон­тузен фут­болист. Ние нямаме дълга скамейка. Влизат млади мом­чета, дано да израс­т­ват. Това е бъдещето на отбора. Този Лев­ски не ми хареса в нито един аспект”, добави Михай­лов.

България

Прокуратурата проверява договор на Лена Бориславова с ББР

Прокуратурата проверява договор на Лена Бориславова с ББР

Прокуратурата проверява договор на Бъл­гар­с­ката банка за раз­витие (ББР), свър­зан с Лена Борис­лавова. Това се раз­бра от пуб­ликация на начал­ник…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Земеделие