Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 151, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Безсънна нощ за Стойчо Младенов след загубата с 0:2 в Разград

Безсънна нощ за Стойчо Младенов след загубата с 0:2 в Разград

Безсънна нощ за Стойчо Младенов след загубата с 0:2 в Разград

Резервата Мавис Чибота се превърна в герой за Лудогорец

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов почти не е миг­нал след загубата от Лудогорец. „Чер­вените“ пад­наха с 0:2 при гос­туването си в Раз­г­рад в мач за пър­вен­с­тво. Те са прис­тиг­нали в София към 1 часа след полунощ с клуб­ния автобус, който е бил поп­равен след аварията. Вместо да се прибере в дома си, Младенов е останал на спор­т­ната база в Пан­чарево, където е наб­людавал на запис целия мач, анализирайки допус­натите грешки.

В герой за Лудогорец се превърна резер­вата Мавис Чибота, който нап­рави дузпа и вкара гол за около 20 минути на терена. Чет­върт час преди края Чибота беше спрян непоз­волено в наказател­ното поле, Георги Кабаков отсъди дузпа, а Пиерос Сотириу я превърна в гол за 1:0. Лудогорец уби инт­ригата в 91-ата минута, в която Чибота нахлу по лявото крило, фин­тира бранител и оформи край­ното 2:0.

Нас­тав­никът на ЦСКА Стойчо Младенов комен­тира поражението на тима в дер­бито на 16-ия кръг на Първа лига: „Голяма так­тическа грешка в рав­нос­тоен мач, това ни поп­речи при пър­вия гол. Вторият гол стана пак при подобна ситуация. Трябва ни по-голяма динамика, но това се пос­тига с работа.“

“Трябва да бием за първа топка, а ние ги оставяме свободни, всеки един играч трябва да си понесе отговор­ността, в атака бяхме слаби. Това беше основ­ният ни проб­лем. Нищо не е прик­лючило, има още срещи да играем, с мач по-малко сме, трябва да сме по-хитри, умни, дис­цип­линирани, да работим за мал­ките детайли“, добави още Младенов.

След този успех раз­г­рад­чани увеличиха аванса си пред “чер­вените“ на 7 точки при мач повече срещу ЦСКА, като двата тима ще се срещ­нат още вед­нъж до края на годината. На 20 декем­ври ЦСКА пос­реща “зелените“ в отложен двубой от третия кръг.

Чер­вените“ влизат в лагер днес, тъй като в чет­вър­тък им пред­с­тои нов мач за пър­вен­с­тво от меж­дин­ния кръг. От 17,30 часа ЦСКА приема на стадион „Бъл­гар­ска армия“ Локомотив (София). Лудогорец пък е домакин на Арда, като срещата също е в чет­вър­тък, но от 15 часа.

България

Икономика

Loading...

Култура

Оливия Нютън-Джон - символ на триумфа, почина на 73 г.

Оливия Нютън-Джон, супер­з­вез­дата, носителка на наг­ради “Грами“, която триум­фира на върха на поп, кън­три и денс класациите с хитове като “Phy…

Прочети още:

Loading...

Свят

ФБР претърси дома на Тръмп

ФБР претърси дома на Тръмп

Бившият президент обяви, че е обект на политическа репресия

Служители на ФБР претър­сиха дома на бив­шия президент Доналд Тръмп във Флорида, съ…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

6,5 млн. тона жито в хамбарите

6,5 млн. тона жито в хамбарите

Служеб­ният агроминис­тър Явор Гечев няма да заб­ранява вносът на украин­ско зърно,но ще иска то да не се смесва с бъл­гар­с­кото, защото нашето е …

Прочети още:

Loading...