Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 271, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Сестри Стоеви на полуфиналите във финалния турнир на световните серии

Сестри Стоеви на полуфиналите във финалния турнир на световните серии

Сестри Стоеви на полуфиналите във финалния турнир на световните серии

Сес­т­рите Стефани и Габ­риела Стоеви намериха място в полуфиналите на финал­ния тур­нир на Светов­ните серии по бад­мин­тон в Бали (Индонезия) с наг­раден фонд 1.5 милиона долара. В над­п­реварата учас­т­ват осемте най-добри двойки в света през сезона, а класирането на бъл­гар­ките в топ 4 стана факт след втората им поредна победа в група “Б“ на тур­нира.

След успеха срещу анг­личан­ките Клоуи Бърч и Лорън Смит (Анг­лия) с 21:12, 21:11, вчера Габи и Стефи над­деляха над Ашвини Понапа и Сики Реди от Индия с 21:19, 22:20. “Тежка победа, но сме щас­т­ливи че сме от страната на победителите и успяхме да се класираме за полуфиналите на финал­ния тур”, комен­тираха от Бали двук­рат­ните европейски шам­пионки Габ­риела и Стефани Стоеви.

С две победи са и вторите пос­тавени Нами Мацуяма и Чихару Шида (Япония), но бъл­гар­ките оглавяват класирането с по-добра точ­кова раз­лика. Днес двата дуета ще се изп­равят един срещу друг в пряк спор за чел­ната позиция в групата.

България

Икономика

Андрей Делчев: Горивата ще поскъпват още

Значителен скок на горивата по бен­зинос­тан­циите. С повече от 0,50 лв. за литър или 30% са пос­къп­нали масовите горива за една година, обобщи …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До 31 януари самоосигуряващите се лица, сред които са и много земедел­ски стопани могат да променят вида на осигуряването си, напом­нят от Нац…

Прочети още:

Loading...