Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 271, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Турци идват в София за финални преговори с Николай Михайлов

Турци идват в София за финални преговори с Николай Михайлов

Турци идват в София за финални преговори с Николай Михайлов

Вратарят на Левски счупи рекорд – четири поредни срещи без допуснат гол

Вратарят Николай Михай­лов е все по-близо до преминаване в тур­ски клуб. Пред­с­тавители на тима от средата на мес­т­ния елит са очак­вани в София до десетина дни за зак­лючителни преговори, съоб­щава БЛИЦ. Тур­ците останали доволни, че срещу Цар­ско село вратарят счупи рекорда си в Лев­ски за поредни мачове без допус­нат гол. Това се случи за чет­върти път след двубоите със Славия (1:0), Ботев Враца (0:0), Арда (0:0) и Цар­ско село (1:0). Преди това Михай­лов спаси дузпа срещу Локомотив (София).

Вратарят на Лев­ски остана доволен от спечелените три точки при гос­туването на Цар­ско село, както и запазената за пореден път суха мрежа. „Сините“ победиха Цар­ско село с 1:0 в мач от 17-ия кръг на Първа лига. Билал Бари беше точен в 43-ата минута. Цар­ско село на три пъти нацели гредите зад Николай Михай­лов.

“Много тежко беше, виж­дате какво е времето, теренът също. Голяма борба беше и от двата тима. Имахме шанс при определени ситуации, гредата също на няколко пъти бе мой помощ­ник, но със зад­ружни усилия успяхме да нап­равим още една суха мрежа. Нямахме много положения, но днес бе по-добре от миналия път, особено в офан­зивен план. Успяхме да отбележим един гол и той се оказа дос­татъчен. Сега се въз­с­тановяваме, защото цикълът е сгъс­тен. Кон­цен­т­рираме се за пос­лед­ния мач на „Герена” пред нашите фенове, трябва да нап­равим всичко въз­можно, за да победим, за да можем да се кон­цен­т­рираме за пос­лед­ния двубой от есен­ния дял“, сподели Николай Михай­лов.

България

Икономика

Андрей Делчев: Горивата ще поскъпват още

Значителен скок на горивата по бен­зинос­тан­циите. С повече от 0,50 лв. за литър или 30% са пос­къп­нали масовите горива за една година, обобщи …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До 31 януари самоосигуряващите се лица, сред които са и много земедел­ски стопани могат да променят вида на осигуряването си, напом­нят от Нац…

Прочети още:

Loading...