Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 271, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Без ВАР в Първа лига ако вали сняг

Без ВАР в Първа лига ако вали сняг

Когато фут­бол­ният терен е зас­нежен, ВАР сис­темата няма да бъде пъл­ноценна на 100 процента в Бъл­гария. Новина е била съоб­щена на Цар­ско село и Лев­ски преди мача между двата отбора в сряда. Клубовете са били уведомени, че ВАР няма да се намесва при спор­т­ните положения за засада. Причината – сис­темата не успяла да калиб­рира линиите на терена, тъй като те бяха боядисани в чер­вено заради пад­налия сняг.

Такава ще бъде кар­тин­ката и на всички останали мачове у нас, когато има снежна пок­ривка. За да работи идеално сис­темата, игрището трябва да е напълно чисто, а линиите да са боядисани в бяло.

Според протокола, ако пак се случи подобна ситуация, клубовете ще биват уведомявани преди мача, че тех­нологията няма да бъде изпол­з­вана. Ако даден мач започне при хубаво време, но с течение на срещата завали сняг, то отново клубовете ще бъдат уведомени, че от определен момент нататък сис­темата няма да бъде изпол­з­вана.

България

Икономика

Андрей Делчев: Горивата ще поскъпват още

Значителен скок на горивата по бен­зинос­тан­циите. С повече от 0,50 лв. за литър или 30% са пос­къп­нали масовите горива за една година, обобщи …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До края на месеца земеделците могат да променят вида на осигуряването си

До 31 януари самоосигуряващите се лица, сред които са и много земедел­ски стопани могат да променят вида на осигуряването си, напом­нят от Нац…

Прочети още:

Loading...