Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 131, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Португалски гранд следи играч на Левски

Португалски гранд следи играч на Левски

Португалски гранд следи играч на Левски

Сините“ искат 3 милиона евро за Хосе Кор­доба

Пор­тугал­ски гранд проявява интерес към цен­т­рал­ния защит­ник на Лев­ски Хосе Кор­доба, съоб­щава БЛИЦ. Панамецът е граб­нал окото на съг­лед­вачи, които са го наб­людавали в три срещи през пролет­ния дял на вече отминалото пър­вен­с­тво. „Има реален интерес към Кор­доба. Става въп­рос за един от трите гранда на Пор­тугалия Бен­фика, Порто и Спор­тинг. Нищо повече обаче не може да се каже на този етап“, уточ­ниха от „Герена“. Шефовете на Лев­ски трудно ще се раз­делят с Хосе Кор­доба за малко пари. Говори се, че цената на панам­с­кия национал е минимум 3 милиона евро.

Генерал­ният спон­сор на тур­нира за Купата на Бъл­гария – Sesame.bg, преведе близо 100 000 лв. по смет­ката на ПФК Лев­ски. “Като носител на трофея клубът получава общо 94 283 лв. Сумата се фор­мира от твър­дата допъл­нителна премия от 70 000 лв. в ком­бинация с депозитите от страна на „сините“ привър­женици в рам­ките на специал­ната финална кам­пания в сайта на бранда, рав­няващи се на 24 283 лв.

Припом­няме, че Лев­ски получи и няколко премии от раз­лич­ните си спон­сори. “Палмс Бет“ първо въз­наг­ради “сините“ със 100 000 лева, след което връчи бонус от 30 000 лева на Управител­ния съвет на ПФК Лев­ски и Станимир Стоилов. Бив­шият соб­с­т­веник на клуба Спас Русев зарадва любимия си отбор със 100 хиляди лева, а освен това на “Герена“ получиха и 25 000 лева от рек­лам­ния си пар­т­ньор “Еврохолд“.

В същото време дрийм тимът на Станимир Стоилов, който стигна до 1/4-финал в Лига Европа и игра в групите на Шам­пион­с­ката лига, победи с 4:2 в демон­с­т­ративен мач нас­тоящия със­тав на Лев­ски. Шоуто се със­тоя пред около 8 хиляди фенове на “Герена“, където цареше праз­нична атмос­фера. Сред титулярите за Дрийм тима бяха големите любимци на “синя“ Бъл­гария — Димитър Иван­ков, Георги Иванов-Гонзо, Даниел Боримиров, Христо Йовов, Димитър Тел­кийски, Сед­рик Бар­дон, Игор Томашич, капитанът Елин Топузаков и др.

България

КНСБ: Работниците намаляват, нарушенията не

КНСБ: Работниците намаляват, нарушенията не

Секторът с най-много оплаквания е леката промишленост

Работещите стават все по-малко в Бъл­гария, но нарушенията на тех­ните права не намаляват…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Археолози търсят ранния храм на Дионис на Перперикон

Започ­наха таз­годиш­ните археологически проуч­вания на свещения скален храм, съоб­щава проф. Николай Овчаров.На Пер­перикон през това лято ще раб…

Прочети още:

Loading...

Свят

Шойгу: Западът доставя оръжия на Киев, за да удължи конфликта

Колек­тив­ният Запад иска да продължи кон­ф­ликта в Украйна, затова продъл­жава да извър­шва мащабни дос­тавки на оръжие за Киев, заяви минис­търът …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...