Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 185, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА преговаря с още двама нови

ЦСКА преговаря с още двама нови

Ръковод­с­т­вото на ЦСКА внесе яснота относно селек­цион­ната политика на клуба. “Чер­вените“ инфор­мираха, че преговарят за прив­личането на двама нови фут­болисти и ще се раз­делят с трима със­тезатели от нас­тоящия със­тав. “Данило Асп­риля не е опция за тран­с­фер в ЦСКА. Фут­болис­тът беше пред­ложен на клуба, но треньорът не го одобри. Всяка друга инфор­мация в медиите е плод на спекулации“, обяс­ниха от “Армията“.

“По желание на Саша Илич клубът прави всичко въз­можно да прив­лече още двама нови фут­болисти, поис­кани лично от треньора. Отново по негово желание се водят преговори за раз­т­рог­ване на договорите на трима играчи. При официализиране на раз­дялата, тя ще бъде съоб­щена първо от клуба“, добавиха от ЦСКА в официал­ния си сайт.

В същото време Жорди Кай­седо е обявил пред шефовете на ЦСКА, че иска да бъде продаден кол­кото се може по-бързо. Той приз­нал това и пред треньор­с­кия щаб след присъединяването си към отбора. Лично пред Саша Илич нападателят обявил, че иска смяна на обс­танов­ката.

Еквадорецът закъсня за лят­ната под­готовка и вбеси шефовете на ЦСКА, които ще му наложат сериозна глоба. Кай­седо бил готов да понесе наказанието. В името на кол­кото се може по-бързо осъщес­т­вяване на тран­с­фер Жорди изявил желание да се откаже от няколко зап­лати.

България

Икономика

Култура

Северняшкият ансамбъл грабна сребърен приз в Южна Корея

Север­няш­кият ансам­бъл за народни песни и танци “Иван Вълев“ — Плевен е отличен със сребърен приз от меж­дународ­ния тан­цов кон­курс в Южна Коре…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие