Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 185, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Стоилов видя положителна промяна в Левски след успеха над Локомотив (Сф)

Стоилов видя положителна промяна в Левски след успеха над Локомотив (Сф)

Нас­тав­никът на Лев­ски Станимир Стоилов видя положителна промяна в играта на тима при победата с 2:1 над Локомотив (София) в срав­нение с успеха над Академия Пан­дев преди няколко дни, когато бе доста критичен към фут­болис­тите. “С оглед на теж­кото време има някаква положителна промяна. Трябва по-добре да кон­т­ролираме играта, да взимаме правил­ните решения и да завър­ш­ваме атаките, но имаше положителна промяна в агресията и пресирането. И в пър­вен­с­т­вото, и в Европа, мачовете ще бъдат с друг заряд. Трябва да започ­нем по най-добрия начин, за да стар­тираме както подобава на Лев­ски“, заяви Мъри.

“Взехме млад играч, който да показва качес­тва във втория отбор. Ако покаже добри неща, ще получи шанс и за пър­вия. Когато започ­нем да играем на мак­симума на въз­мож­нос­тите си, тогава ще съм спокоен. Не е приятно когато няма гос­туващи фенове, не знам как е взето решението на мача с ПАОК, но ще се съоб­разим”, комен­тира Стоилов инфор­мацията двубоите от Лигата на кон­ферен­циите с гръц­кия тим да се играят само пред привър­женици на отбора домакин.

Лев­ски надви Локомотив (Сф) с 2:1 след обрат на “Георги Аспарухов“ и пос­тигна трета поредна победа в кон­т­ролите. Красимир Милошев бе точен в 9-ата минута за гос­тите, а Марин Пет­ков изравни в пос­лед­ната секунда на продъл­жението, дадено в края на пър­вата част. Билал Бари с акробатичен изс­т­рел нап­рави пълен обрат в 84-ата минута.

В кон­т­ролата Мъри не раз­читаше на получилия травма срещу север­номакедон­ците Ивелин Попов, който ще отсъс­тва около 23 сед­мици, както и на друго от новите попъл­нения — Анте Блажевич, и прив­лечения преди часове Ней­тън Олдър. Билал Бари, Хосе Кор­доба и Филип Кръс­тев бяха резерви.

България

Икономика

Култура

Северняшкият ансамбъл грабна сребърен приз в Южна Корея

Север­няш­кият ансам­бъл за народни песни и танци “Иван Вълев“ — Плевен е отличен със сребърен приз от меж­дународ­ния тан­цов кон­курс в Южна Коре…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие