Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 237, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Разследват два футболни мача с резултати 91:1 и 95:0

Разследват два футболни мача с резултати 91:1 и 95:0

Фут­бол­ната асоциация на Сиера Леоне започна раз­с­лед­ване на два мача от мес­т­ното пър­вен­с­тво, завър­шили с резул­тати от 91:1 и 95:0. Заподоз­рени са както играчи на четири тима, така и официални лица. В единия от съм­нител­ните мачове Гълф ФК побеж­дава Кокима Ливан с 91:1, докато в другия Каюла Рейн­джърс печели с 95:0 срещу Люм­бенбю Юнай­тед.

Федерацията на африкан­с­ката страна посочи, че е решено да раз­к­рие истината за случилото се, тъй като ще прилага нулева толеран­т­ност към манипулирането на мачове. Ако все пак бъдат пот­вър­дени, двата резул­тата ще са сред най-високите във фут­бол­ната история.

Те обаче остават далеч от абсолют­ния рекорд, пос­тавен в друга африкан­ска страна — Мадагас­кар, през 2002 година. Тогава тимът на Адема спечели със 149:0 срещу Л’Емирн. Във въп­рос­ния мач играчите на загубилия отбор нарочно си вкар­ваха автогол след автогол заради несъг­ласие със съдийско решение.

България

Икономика

Икономиката ни се забави през третото тримесечие на тази година

Икономиката ни се забави през третото тримесечие на тази година

Засега няма нито една прогноза от международна или места институция, която да предвижда каквато и да е рецесия за страната ни

Национал­ната ст…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие