Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 185, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Йоан Баи отказва да играе за ЦСКА

Йоан Баи отказва да играе за ЦСКА

Йоан Баи категорично отказва да се върне в ЦСКА и нас­тоява за нов отбор. Френ­с­кото крило вече имал договорка с тим от второто ниво на родината си и почти сигурно ще игра там. 25-годишният фут­болист отказа да се прибера в Бъл­гария след лагера на “чер­вените“ в Авс­т­рия. Той обаче така или иначе не е желан и от треньора Саша Илич.

Фут­болис­тът има договор и пред­с­тоят преговори как ще се стигне до официал­ното му напус­кане. Баи е нас­тоял пред соб­с­т­вениците да го пус­нат без тран­с­ферна сума, като се откаже от няколко зап­лати. Йоан Баи изигра 23 мача за ЦСКА в пър­вен­с­т­вото, като се отчете с 2 гола и 5 асис­тен­ции.

На “Армията” умуват и относно прив­личането на ново крило, след като Илич извади от със­тава Баи и Вил­д­с­хут. В момента по флан­говете “чер­вените” раз­полагат с все още кон­тузения Йомов, Гар­сес, Морено и младока Марк-Емилио Папазов.

До края на тран­с­фер­ния прозорец ЦСКА ще прив­лече поне още двама фут­болисти. Единият от тях е защит­ник, като според запоз­нати той може да дейс­тва както в ядрото на отб­раната, така и като краен бранител. Другият играч пък е опорен халф, който умее да изнася топ­ката и учас­тва добре и в двете фази на играта. Именно от такъв тип фут­болист треньорът Саша Илич заяви, че има нужда, по време на пред­с­тавянето си като нов треньор на “чер­вените”.

България

Икономика

Култура

Северняшкият ансамбъл грабна сребърен приз в Южна Корея

Север­няш­кият ансам­бъл за народни песни и танци “Иван Вълев“ — Плевен е отличен със сребърен приз от меж­дународ­ния тан­цов кон­курс в Южна Коре…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие